fbpx

Μόντσα: Ένας νεκρός από την επίθεση στο εμπορικό κέντρο

Μόντσα: Ένας νεκρός από την επίθεση στο εμπορικό κέντρο

Ένα από τα θύματα του 46χρονου που επιτέθηκε σε έξι ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο στο Μιλάνο κατέληξε στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για έναν ταμεία καταστήματος, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του, τα οποία ήταν στο στήθος και την κοιλιακή χώρα. Τα υπόλοιπα θύματα της επίθεσης είναι δυο ηλικιωμένες γυναίκες καθώς επίσης και άλλοι τρεις άνδρες ηλικίας 28, 40 και 80 ετών.

Ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης ήταν και ο Πάμπλο Μάρι της Μόντσα, ο οποίος αγωνίζεται στην ιταλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Μιλάνο, μετά την επίθεση που δέχτηκε στο εμπορικό κέντρο «Ασάγκο» και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Ο Πάμπλο Μάρι μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο «Νιγκουάρντα», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί βρέθηκαν ο εκτελεστικός διευθυντής της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι και ο προπονητής της ομάδας, Ραφαέλε Παλαντίνο. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκονταν στο εμπορικό κέντρο μαζί με τη σύζυγό του και το παιδί τους, οι οποίοι δεν έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο δράσης ήταν ένας άνδρας 46 ετών με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος πήρε ένα μαχαίρι από ράφι καταστήματος και άρχισε την επίθεση στους πελάτες, που βρίσκονταν σε αυτό. Η ιταλική αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη στη σύλληψή του και κρατείται στις φυλακές του Μιλάνου, πριν οδηγηθεί στην ιταλική δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο