fbpx

Μίτσελ: «Είναι δύσκολο να είσαι κακός διαιτητής»

Μίτσελ: «Είναι δύσκολο να είσαι κακός διαιτητής»

Τα παράπονά του από τη διαιτησία του αγώνα με τη Φράιμπουργκ εξέφρασε ο Μίτσελ μετά το 1-1 και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός προπονητής:

Για τα συναισθήματα του: «Νομίζω ότι η γεύση είναι γλυκόπικρη. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Χειριστήκαμε πολύ καλά τις περισσότερες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πολλές μονομαχίες και την πρώτη μπάλα. Σταθήκαμε πολύ καλά. Με ενοχλεί πολύ ότι χωρίς λόγο δεχτήκαμε επτά κίτρινες κάρτες και μία αποβολή».

Για το τι είπε στον διαιτητή: «Πήγα να τον συγχαρώ γιατί είναι δύσκολο να είσαι διαιτητής και ακόμα πιο δύσκολο να είσαι κακός διαιτητής. Δεν θέλω να πω ότι ο συγκεκριμένος είναι κακός, αλλά είναι δύσκολο».

Για το ότι στάθηκε τόσο καλά απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα: «Όπως είπα και στη συνέντευξη Τύπου είμαι ικανοποιημένος από το τι συμβαίνει στην ομάδα εδώ και έναν μήνα. Η ομάδα βρίσκεται σε καλύτερη διάθεση και ετοιμότητα και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος. Έχουμε κάνει πολύ καλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Ο Πασχαλάκης έχει κάνει εξαιρετικό παιχνίδι, το ίδιο ο Ντόι και ο Ελ Αραμπί. Δεν μου αρέσει να ξεχωρίζω κάποιον παίκτη γιατί ήμασταν πολύ καλοί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο