fbpx

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για ΠΑΟΚ – Το πλάνο και το ερωτηματικό για Αλμέιδα

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για ΠΑΟΚ – Το πλάνο και το ερωτηματικό για Αλμέιδα

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ΑΕΚ, για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην «OPAP Arena», για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ενόψει του ντέρμπι των «Δικεφάλων», ο Ματίας Αλμέιδα φέρεται να έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο μέρος της ενδεκάδας, με τον Αργεντίνο τεχνικό να προβληματίζεται μονάχα, για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Τόσο ο Εχσάν Χατζισαφί όσο και ο Μιλάντ Μοχαμάντι ανέβασαν στροφές στη χθεσινή προπόνηση στα Σπάτα, αλλά οι πιθανότητες να προλάβουν το συγκεκριμένο ματς δεν είναι με το μέρος τους.

Αμφότεροι, βέβαια, δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους και πολλά φαίνεται πως θα κριθούν για τους δύο Ιρανούς στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Ωστόσο, στο μυαλό του Αλμέιδα, ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ φαντάζει ως το φαβορί, για να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στις υπόλοιπες θέσεις της 11άδας, δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές, με τον Αργεντίνο τεχνικό να διατηρεί τα ίδια πρόσωπα, που έχουν φέρει στην ΑΕΚ, το νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο