fbpx

Ζινεντίν Ζιντάν: Η αποκάλυψη «βόμβα» του Τιερί Ανρί για το μέλλον του Γάλλου

Ζινεντίν Ζιντάν: Η αποκάλυψη «βόμβα» του Τιερί Ανρί για το μέλλον του Γάλλου

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμένει «ελεύθερος» στην αγορά, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες, αρκετές είναι οι αναφορές για το μέλλον του και την επιστροφή στους πάγκους, με το όνομά του να «παίζει» τόσο για τη Γιουβέντους, όσο και για την Εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Θέση για το θέμα αυτό, πήρε ο Τιερί Ανρί, ο οποίο; ρωτήθηκε στο πάνελ του CBS για την πιθανότητα ο Ζιντάν να πάρει τη θέση του Αλέγκρι σε περίπτωση που εκείνος αποχωρήσει από τη Γιουβέντους.

Ωστόσο, ο Ανρί αποκάλυψε πως ο πρώην συμπαίκτης του, στους «τρικολόρ», περιμένει να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, σε περίπτωση που λυθεί η συνεργασία με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, μετά το Μουντιάλ του Κατάρ.

«Δεν πρόκειται να πάει στη Γιουβέντους, νομίζω πως περιμένει την εθνική Γαλλίας. Δεν θα πάει εκεί. Νομίζω πως περιμένει για ένα μόνο πράγμα και αυτή είναι η εθνική ομάδα της Γαλλίας. Κέρδισες τρία Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί να ασχοληθείς να κοουτσάρεις άλλες ομάδες όταν μπορείς να πας στην εθνική ομάδα;

Δεν ξέρω πραγματικά τι πρόκειται να συμβεί με την εθνική ομάδα, όμως ο Ζιζού περιμένει. Έχει συνδεθεί με διάφορες ομάδες και τίποτα δεν συνέβη. Δεν νομίζω πως θέλει να το κάνει, μπορώ να τον δω να περιμένει για την εθνική ομάδα και βγάζει νόημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τιερί Ανρί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο