fbpx

Περίπατο στη Βαρκελώνη για την Μπάγερν, νίκησε 3-0 την Μπάρτσα

Περίπατο στη Βαρκελώνη για την Μπάγερν, νίκησε 3-0 την Μπάρτσα

Η Μπαρτσελόνα ήξερε πριν από την έναρξη του αγώνα ότι… υποβιβάζεται στο Γιουρόπα Λιγκ, μετά τη νίκη της Ιντερ επί της Βικτόρια Πλζεν, και σαν να μην έφτανε αυτό βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την αδιάφορη Μπάγερν στο Καμπ Νου στο πρώτο ημίωρο.

Δέχθηκε και άλλο ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα και το… κοντέρ έγραψε 0-3.Οι Βαυαροί «χτύπησαν» για πρώτη φορά στο 10′. Ο Γκνάμπρι έβγαλε τον Μανέ στην πλάτη της άμυνας των Καταλανών και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Τερ Στέγκεν (0-1).Στο 20′ η Μπάγερν απείλησε με τον Τσούπο Μότινγκ, ο οποίος πέτυχε το 0-2 στο 30′, μετά από ασίστ που έβγαλε και πάλι ο Γκνάμπρι.Η Μπάρτσα είχε μία καλή στιγμή με τον Ντεμπελέ στο 40′, ενώ στο 44′ ο Τερ Στέγκεν νίκησε τον Μουσιάλα.Στο 45′ δόθηκε πέναλτι στην Μπαρτσελόνα σε μαρκάρισμα του Ντε Λιχτ στον Λεβαντόφσκι, αλλά ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφαση του μετά από την χρήση του VAR.

Αποχώρησαν στο ημίχρονο

Στην ανάπαυλα εκατοντάδες φίλαθλοι αποχώρησαν από το γήπεδο απογοητευμένοι από την εξέλιξη του αγώνα και κυρίως από τον αποκλεισμό του συλλόγου από την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αφού δεν υπήρχε και κίνητρο για τις δύο ομάδες.Η Μπάγερν πέτυχε άλλο ένα γκολ με τον Γκνάμπρι στο 56′, το οποίο δεν μέτρησε γιατί ο σκόρερ ήταν οφσάιντ.Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 96! Ο Γκνάμπρι μοίρασε και τρίτη ασίστ κι αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Παβάρ.

Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ (Αγγλία)

Κίτρινες: Μπουσκέτς /Μαζραουί, Ουπαμεκανό

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αλόνσο, Κουντέ (68′ Γκαρθία), Μπεγερίν, Μπαλντέ, Μπούσκετς (59′ Τόρες), Κεσιέ, Πέδρι (59′ Ραφίνια), Φ. Ντε Γιόνγκ, Ντεμπελέ (68′ Φατί), Λεβαντόφσκι (82′ Τόρε).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Ουπαμεκανό (63′ Παβάρ), Ντε Λιχτ, Ντέιβις, Μαζραουί (79′ Στάνισιτς), Κίμιχ, Γκορέτσκα (46′ Ζάμπιτσερ), Γκνάμπρι, Μουσιάλα (67′ Χράφενμπερχ), Μανέ, Τσούπο Μότινγκ (62′ Μίλερ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο