fbpx

Champions League: Εμεινε με το «αχ» η Τότεναμ στο φινάλε (1-1 με την Σπόρτινγκ)

Champions League: Εμεινε με το «αχ» η Τότεναμ στο φινάλε (1-1 με την Σπόρτινγκ)

Το φινάλε του 4ου ομίλου του Champions League, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται φωτιά μετά το 1-1 στο Λονδίνο ανάμεσα στην Τότεναμ και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφού όλες οι ομάδες μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Η Σπόρτινγκ ήταν αυτή που κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Μπλόκαρε την επιθετική γραμμή των Αγγλων και με αντεπιθέσεις φωτιά δημιουργούσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της Τότεναμ. Η προσπάθεια της μετουσιώθηκε σε γκολ στο 22′ μετά από έξοχη ατομική προσπάθεια και σουτ του Εντουαρτς (0-1).

Στο 2ο ημίχρονο η Σπόρτινγκ ξεκίνησε να απειλεί και πάλι, όμως η Τότεναμ σταδιακά ανέβασε ρυθμό και πίεσε για την ισοφάριση χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Ντάιερ και Σον. Όμως στο 76′ ο Λιορίς έσωσε το 0-2 στο τετ α τετ του Ναζίνιο, ο οποίος έχασε νέα ευκαιρία ένα λεπτό αργότερα. Τις χαμένες ευκαιρίες πλήρωσε η Σπόρτινγκ αφού στο 80′ με κεφαλιά ο Μπετανκούρ έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Στο θρίλερ του τελευταίου δεκαλέπτου ο επίλογος ήταν συγκλονιστικός.

Ο Κέιν πέτυχε γκολ στο 95′ το οποίο παρά τους πανηγυρισμούς ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το VAR…Ο Ολλανδός ρέφερι Ντάνι Μάκελι «κιτρίνισε» τους Κόατες, Ρομέρο, Ουγκάρτε και απέβαλε τον Αντόνιο Κόντε.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Ρομέρο, Ντέιβις (82′ Λεγκλέ), Ντάιερ, Ντόχερτι (71′ Χιλ), Χόιμπεργκ, Μπεντανκούρ, Πέρισιτς, Λούκας (82′ Εμερσον), Σον, Κέιν.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Αντάν, Ινάσιο, Ρέις, Κόατες, Πόρο, Ουγκάρτε, Μορίτα (62′ Φερνάντες), Σάντος (62′ Ναζίνιο), Τρινκάο (72′ Γκόμες), Εντουαρτς (72′ Φατάβου), Παουλίνιο (76′ Τζουστ).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο