fbpx

Champions League: Έξαλλος με το VAR ο Κόντε – «Είναι μεγάλη αδικία, κάνει ζημιά στο άθλημα»

Champions League: Έξαλλος με το VAR ο Κόντε – «Είναι μεγάλη αδικία, κάνει ζημιά στο άθλημα»

Από τον παράδεισο της πρόκρισης, στην κόλαση του… VAR, βρέθηκε μέσα σε λίγα λεπτά η Τότεναμ, στο χτεσινοβραδινό παιχνίδι της, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στο Βόρειο Λονδίνο, για τη 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Χάρι Κέιν έδειχνε να λυτρώνει τα «σπιρούνια» του Αντόνιο Κόντε, ωστόσο λίγες στιγμές αργότερα, το VAR ακύρωσε το τέρμα του Άγγλου επιθετικού.

Όπως είναι «φυσιολογικό», ακολούθησε ο κακός χαμός στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ιταλό τεχνικό να αποβάλλεται, εξαιτίας της αντίδρασής του, κάτι που σημαίνει, πως δε θα βρεθεί στον πάγκο, στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, στο «Βελοντρόμ», παιχνίδι που θα κρίνει και την πρόκριση, στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Αντόνιο Κόντε ξέσπασε μπροστά στις κάμερες, για την ύπαρξη του VAR, κάνοντας λόγο για «άδικο μέτρο που καταστρέφει το ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά ο Ιταλός δήλωσε:

«Θα ήθελα να δω αν μια τέτοιου είδους απόφαση θα παρθεί με μια κορυφαία ομάδα σε ένα σημαντικό παιχνίδι. 

Θα ήθελα να δω αν το VAR είναι τόσο γενναίο για να πάρει αυτή την απόφαση. Το VAR κάνει μεγάλη ζημιά, μεγάλη αδικία.

Δε μου αρέσει αυτού του είδους η κατάσταση. Δε βλέπω θετικά πράγματα. Είμαι πραγματικά αναστατωμένος γιατί μερικές φορές μπορείς να αποδεχτείς αυτήν την κατάσταση και μερικές φορές δεν είναι καλό, γιατί δε βλέπω την ειλικρίνεια, κι όταν το βλέπω αυτό στενοχωριέμαι πολύ.

Τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Αν αποκλειστούμε, τότε θέλω να δω. Όταν επινοείς τέτοιου είδους καταστάσεις, δημιουργείς μεγάλη ζημιά στον σύλλογο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο