fbpx

Άιντραχτ – Μαρσέιγ:  2-1 και όλα ανοιχτά στον τέταρτο όμιλο

Άιντραχτ – Μαρσέιγ:  2-1 και όλα ανοιχτά στον τέταρτο όμιλο

Άιντραχτ και Μαρσέιγ ήρθαν αντιμέτωπες για την πέμπτη ημέρα των ομίλων του Champions League .

Η Άιντραχτ με την Μαρσέιγ αναμετρήθηκαν για λογαριασμό του τέταρτου ομίλου του Champions League με τις δύο ομάδες να καίγονται για τους βαθμούς της νίκης, με τους Γερμανούς τελικά να παίρνουν το τρίποντο.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μπήκε δυναμικά στο ματς και έδειξε από πολύ νωρίς τις προθέσεις της, αφού μόλις στο τρίτο λεπτό ο Καμαντά έκανε το 1-0 . Η Μαρσέιγ δεν το έβαλε κάτω από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε και ανέβηκε ψηλά, πίεσε και στο 22′ ισοφάρισε με τον Γκεντουιζί..
Οι Γερμανοί πείσμωσαν , έβαλαν την μπάλα κάτω , άνοιξαν και άλλο το παιχνίδι και στο 27′ πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Κολό κάνοντας το 2-1 . Τα επόμενα λεπτά έως την λήξη του πρώτου μέρους, ο ρυθμός έπεσε και ήρθε εκεί ακριβώς όπου ήθελε η Άιντραχτ.

Στο δεύτερο μέρος η Μαρσέιγ μπήκε πιο δυνατά στο ματς , και πίεζε συνεχώς. Στο 57′ ο Αλέξις Σάντσες, απείλησε με ένα φάουλ εκτός διαγώνια από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως ο πορτιέρο της Άιντραχτ, Τραπ, πραγματοποίησε μια μεγάλη απόκρουση και κράτησε το σκορ στο  2-1 υπέρ της Γερμανικής ομάδας. Η Μαρσέιγ συνέχισε να πιέζει χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ η Άιντραχτ έμενε στο δικό της μισό του γηπέδου, περιμένοντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις τους φιλοξενούμενους. Η Μαρσέιγ δεν βρήκε τελικά κάποια ευκαιρία ώστε να την αξιοποιήσει και έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από την Φρανκφούρτη.

Γκολ: 3′ Καμαντά – 22′ Γκεντουιζί 22′, 27′ Κολό

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Τραπ, Εντιγκά, Σμόλσιτς, Γιασιτς, Σάου, Κολό, Καμαντά, Λενζ ,Εμπιμπέ, Γκέτσε, Λιντστρομ.

Μαρσέιγ : Λόπεζ, Μπαλέρντι, Εμπεμπά, Γκιγότ , Κλάους, Ταβάρες, Βερετούτ, Ρόμνγκιερ , Γκεντουιζί, Χαρίτ , Σάντσες

βαθμολογία:
Τότεναμ: 8
Σπόρτιγκ Λισαβόνας 7
Άιντραχτ: 7
Μαρσέιγ: 6

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο