fbpx

UEFA YOUTH LEAGUE: Πήρε την νίκη με 2-0 ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τρένστιν

UEFA YOUTH LEAGUE: Πήρε την νίκη με 2-0 ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τρένστιν

Στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του UEFA Youth League, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την Τρένστιν από την Σλοβακία.

Η U19 του Παναθηναϊκού πανηγύρισε την νίκη με 2-0 επί της Τρένστιν στην Λεωφόρο, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού ματς στην Σλοβακία στις 2 Νοεμβρίου.

Το ματς:
Στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός είχε μπει στο ματς με άγχος, δίνοντας εύκολα την μπάλα στην Τρένστιν, καθώς είχε κακή κυκλοφορία. Στο 20′ η ομάδα του coach Σάμιου , ανέβασε στροφές και πήρε τον έλεγχο στα πόδια της . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Τριφύλλι να πετύχει δύο γκολ. Στο πρώτο γκολ ο Βολάκης απέφυγε με ωραία ενέργεια τον αντίπαλο του , έκανε την σέντρα στην περιοχή και ο Μπιλάλ με κεφαλιά σημείωσε το 1-0 στο 28′ . Δέκα λεπτά αργότερα (38′) ο Βολάκης έστρωσε στον Φρόκου έξω από την μεγάλη περιοχή και εκείνος με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-0.
Η Τρένστιν, όσες φορές προσπάθησε να απειλήσει μετά τα δύο γκολ που δέχτηκε είδε τον Φικάϊ , να σταματά κάθε ενέργεια που γινόταν μέσα στην περιοχή, αφού έμεινε όλες τις μπαλιές των φιλοξενούμενων και τον Παναγάκο να μπλοκάρει κάθε σουτ που πήγαινε στην εστία του .

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός μπήκε με την ίδια αυτοπεποίθηση όπως έφυγε από το πρώτο μέρος και δεν άφησε την Τρένστιν να απειλήσει ιδιαίτερα. Οι παίκτες του Σάμιου, κρατούσαν την μπάλα, έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό και προσπάθησαν να βρουν ένα ακόμη γκολ , όμως είχε δύο δοκάρια και δεν κατάφερε να κάνει διευρύνει το σκορ.
Στο 68′ ο Λεάντρο Φρόκου αποχώρησε τραυματίας από το ματς και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε στο παιχνίδι και το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ως το τέλος , με τον Παναθηναϊκό να παίρνει την νίκη με 2-0 στο πρώτο ματς της δεύτερης φάσης.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Τσεβάς, Παυλάκης, Προδρομίτης, Φικάι (72’ Κάτρης), Φρόκου (72’ Σπαθάρης), Συμεωνίδης, Κυριόπουλος (87′ Νότας), Καλοσκάμης (90′ Νταμπίζας), Βολάκης (90′ Καλός), Μπιλάλ.

Τρέντσιν: Σλάβιτσεκ, Μιτσούντα, Ντάνιχελ, Σέμπεν, Πρέκοπ, Χόλι, Χαγιόβσκι (85’ Τσούλεν), Γκάιντος, Πράζενκα (46’ Ζαβάτσκι), Μπεντνάρ (90′ Τσιάλα), Μούρκο (72’ Σκουλτέτι).

Κόκκινες κάρτες:
Γκαϊντός: κίτρινη 29′ –  δεύτερη κίτρινη 68′

Γκολ:
Μπιλάλ 28′
Φρόκου 38′

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο