fbpx

Στους “16” η Ίντερ – εκτός η Μπαρτσελόνα

Στους “16” η Ίντερ – εκτός η Μπαρτσελόνα

Το 4-0 επί της Πλζεν έφερε την Ίντερ στην επόμενη φάση του Champions League, με την Μπαρτσελόνα να μένει εκτός των νοκ άουτ, αφού ακόμη και σε ισοβαθμία με την ιταλική ομάδα είναι σε μειονεκτική θέση.

Η Ίντερ δεν έδειξε να αγχώνεται σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της στο 35ο λεπτό, όταν ο Μικιταριάν άνοιξε το σκορ και ο Τζέκο με γκολ στο 42ο λεπτό έστειλε με το ασφαλές προβάδισμα του 2-0 την ομάδα του στο ημίχρονο.

Ο Τζέκο έκανε τρία τα τέρματα της Ίντερ στο 66ο λεπτό και ο Λουκάκου που μπήκε ως αλλαγή στο 83ο λεπτό έγραψε το τελικό 4-0 για τους Ιταλούς. Η Πλζεν δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό και το κίνητρο της Ίντερ, ή οποία ήθελε νίκη για να μην αφήσει κανένα περιθώριο την Μπαρτσελόνα να διεκδικήσει τις ελάχιστες πιθανότητες που της απέμεναν πριν από την έναρξη των αγώνων για τον 3ο όμιλο.

ΙΝΤΕΡ – ΠΛΖΕΝ 4-0

ΓΚΟΛ: 35’ Μικίταριαν, 42’ Τζέκο, 66’ Τζέκο, 87’ Λουκάκου

ΙΝΤΕΡ: Ονανά, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (71’ Ασλάνι), Μικίταριαν (83’ Γκαλιαρντίνι), Ντιμάρκο (76’ Γκόζενς) , Μαρτίνες (83’ Λουκάκου), Τζέκο (71’ Κορέα). ΠΛΖΕΝ: Στάνεκ , Χέιντα, Πέρνιτσα, Τιτζάνι (52’ Γεμέλκα), Χάβελ, Μπούχα, Μάλβαχ (70’ Εντιάιγ), Μοσκέρα, Γίρκα (46’ Χόλικ), Βλκάνοβα (84’ Πίλαρ) , Μπάσεϊ (46’ Χόρι).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ

1. Μπάγερν 12

2. Ίντερ 10

3. Μπαρτσελόνα 4

4. Πλζεν 0

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο