fbpx

Ντόρτμουντ-Μάν. Σίτι 0-0: Βολεύτηκαν με την ισοπαλία 

Ντόρτμουντ-Μάν. Σίτι 0-0: Βολεύτηκαν με την ισοπαλία 

Το 0-0 στο Ντόρτμουντ ανάμεσα στην γερμανική ομάδα και την Μάντσεστερ Σίτι για την 5η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League, δεν απογοήτευσε κανέναν αφού και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο το ντέρμπι της βραδιάς δεν δικαίωσε τις φιλοδοξίες όσων το παρακολούθησαν. Ματς άχρωμο με πολλά λάθη και με ελάχιστες καλές στιγμές με καλύτερη το πλασέ του Μουκόκο στο 36′ από πλεονεκτική θέση που έφυγε άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο η Σίτι βγήκε πιο μπροστά, πίεσε την άμυνα των Γερμανών και το 58′ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μάχρεζ από τον Τσαν. Το εκτέλεσε ο Αλγερινός αλλά ο Κόμπελ απέκρουσε και κράτησε το 0-0. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη φάση στο παιχνίδι καθώς στη συνέχεια οι δυο ομάδες βολεύτηκαν με την ισοπαλία που έφερε σίγουρα πρώτη στον όμιλο τη Σίτι και σίγουρα 2η την Ντόρτμουντ.

Διαιτητής: Μάσα (Ιταλία) 

Κίτρινες: Αλβαρες, Γκιντογκάν, Ακάντζι, Χούμελς.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Σούλε, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μπέλινγχαμ, Τσαν, Αζάρ, Αντεγέμι (73′ Μάλεν), Ρέινα (87′ Παπαδόπουλος), Μουκόκο, Μπραντ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Εντερσον, Ακε, Στόουνς, Ντιας, Κανσέλο (46′ Ακάντζι), Γκιντογκάν, Ρόντρι, Μάχρεζ (88′ Πάλμερ), Φόντεν, Χάαλαντ (46′ Σίλβα), Αλβαρες.

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

Μάντσεστερ Σ. 11 –Προκρίθηκε στους «16»

Ντόρτμουντ     8 –Προκρίθηκε στους «16» 

Σεβίλη         5 –Προκρίθηκε στα play off του Europa League

Κοπεγχάγη      2 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο