fbpx

Ντιναμό-Μίλαν 0-4: Επίδειξη ισχύος στο Ζάγκρεμπ

Ντιναμό-Μίλαν 0-4: Επίδειξη ισχύος στο Ζάγκρεμπ

Η Μίλαν έκανε επίδειξη ισχύος στο Ζάγρκεμπ όπου συνέτριψε με 4-0 την Ντναμό στην 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League κι έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στους «16».

Καλύτερη η Μίλαν στο πρώτο ημίχρονο καθώς καιγόταν για νίκη προκειμένου να μείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση και κατάφερε να προηγηθεί στο 39′ με κεφαλιά-ψαράκι του Γκάμπια από σέντρα του Τονάλι.

Στο ίδιο διάστημα οι Κροάτες αρκέστηκαν σε σποραδικές αντεπιθέσεις αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κινδύνους στην ιταλική εστία.

Στο β’ μέρος η Μίλαν βγήκε αποφασισμένη να τελειώσει γρήγορα το παιχνίδι και το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο. Στο 49΄ο Λεάο με καταπληκτική ατομική προσπάθεια έκανε το 0-2 και στο 59′ με εύστοχο πέναλτι ο Ζιρού έκανε και το 0-3 (το πέναλτι κέρδισε ο Τονάλι από τον Λιούμπισιτς. Και στο 69′ από σέντρα του Λεάο ο Λιούμπισιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (0-4)

Διαιτητής: Μαρτσίνιακ (Πολωνία)

Κίτρινες: Αντέμι, Ντε Κετελάρε, Λιούμπισιτς

ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.: Λιβάκοβιτς, Ριστόφσκι (57′ Σπίκιτς), Σούταλο, Πέριτς, Ιβάνουσετς, Μίσιτς (75′ Μπουλάτ), Αντέμι (57′ Μπατούρινα), Μοχαραμί, Λιούμπισιτς, Πέτκοβιτς (57′ Ντρμιτς), Ορσιτς (75′ Μπότσκαϊ).

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλούλου, Ερναντές (71′ Τουρέ), Γκάμπια, Κιάερ, Τονάλι, Μπενασέρ, Ρέμπιτς, Ντε Κετελάρε (52′ Κρούνιτς), Λεάο (71′ Μεσίας), Ζιρού (71′ Πομπέγκα).

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

Τσέλσι       10 –Προκρίθηκε στους «16» 

Μίλαν         7 

Σάλτσμπουργκ  6

Ντιναμό Ζ.    4

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο