fbpx

Νάπολι-Ρέιντζερς 3-0: «Σβηστά» η πέμπτη νίκη των «παρτενοπέι»

Νάπολι-Ρέιντζερς 3-0: «Σβηστά» η πέμπτη νίκη των «παρτενοπέι»

Η Νάπολι δε χρειάστηκε να προσπαθήσει ιδιαίτερα, για να φτάσει στην πέμπτη της φετινή νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η ιταλική ομάδα νίκησε 3-0 τη Ρείντζερς στο στάδιο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και θα παίξει την πρωτιά του Α’ Ομίλου με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», στην τελευταία αγωνιστική, έχοντας υπέρ το 4-1 του πρώτου αγώνα.

Ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 11’ και πέντε λεπτά αργότερα (16’) διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του. Στο 80’, ο Λέο Σκίρι Έστιγκορντ σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν την αναμέτρηση με 65% κατοχή μπάλας και 14/6 τελικές, έναντι 9/1 των Σκωτσέζων, οι οποίοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, στη μεγαλύτερη διάρκειας του αγώνα.

Η ιταλική ομάδα ήταν κυρίαρχη και στην αναμέτρηση και με τα δυο γρήγορα γκολ, κατάφερε να ελέγξει πλήρωσε τον ρυθμό. Οι Σκωτσέζοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τους «παρτενοπέι» και ήταν αναπόφευκτο να γνωρίσουν την πέμπτη τους ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές στον όμιλο.

Διαιτητής: Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ (Τουρκία)
Βοηθοί: Μουσταφά Εγισόι (Τουρκία), Σεβντέτ Κομούρτσουογλου (Τουρκία)
4ος Διαιτητής: Αρντά Καρντεσλέρ (Τουρκία)
VAR: Αμντουλκαντίρ Μπιτγκέν (Τουρκία)
AVAR: Μάρκο Φριτς (Γερμανία)

Οι συνθέσεις:

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Κιμ, Ντι Λορέντζο (86’ Τζανόλι), Μάριο Ρουί, Έστιγκορντ, Λομπότκα (83’ Ζιελίνσκι), Εντομπελέ, Πολιτάνο (73’ Γκαετάνο), Ελμάς (73’ Λοσάνο), Σιμεόνε, Ραζπαντόρι (83’ Τζέρμπιν)

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ, Γιλμάζ, Λούντστραμ, Σαντς, Κεντ, Ντέιβις, Τίλμαν (67’ Άρφιλντ), Κινγκ (76’ Μπάρισιτς), Ράιτ (46’ Σακαλά), Μορέλος (68’ Τσόλακ)

Τα αποτελέσματα:

Νάπολι-Ρέιντζερς 3-0
Άγιαξ-Λίβερπουλ 0-3

Η βαθμολογία του Α’ Ομίλου:

1 Νάπολι 15
2 Λίβερπουλ 12
3 Άγιαξ 3
4 Ρέιντζερς 0

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο