fbpx

Επική… ατάκα Γκουαρδιόλα για Χάαλαντ ενόψει Μουντιάλ

Επική… ατάκα Γκουαρδιόλα για Χάαλαντ ενόψει Μουντιάλ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, την ελπίδα του για τον Έρλινγκ Χάαλαντ πως δεν θα το ρίξει στο φαγητό και στο ποτό στο σπίτι του στην Μαρμπέγια, όπου θα βρίσκεται κατά την περίοδο του Μουντιάλ.

Ο Νορβηγός είναι ασταμάτητος φέτος, σκοράροντας ήδη 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας έτοιμος να οδηγήσει στην Μάντσεστερ Σίτι σε μια μεγάλη σεζόν.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ενδιαφέρεται πολύ για τη διατροφή και τα… κιλά των ποδοσφαιριστών του, ελπίζοντας πως ο Χάλααντ θα προσέξει τον εαυτό του και τη… δίαιτά του κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ (η Νορβηγία δεν έχει προκριθεί στη διοργάνωση), προκειμένου να συνεχίσει να σκοράρει με τον ίδιο ρυθμό.

Συγκεκριμένα ο Καταλανός κόουτς δήλωσε:

«Ο Χάαλαντ θα είναι στη Μαρμπέγια ή στη Νορβηγία τις μέρες που θα γίνεται το Μουντιάλ. Εξαρτάται από το πως θα συμπεριφερθεί το αν θα είναι τέλειος στο δέυτερο μισό της σεζόν αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Είμαι σίγουρος πως θα ήθελε πολύ να είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Νορβηγία, ίσως την επόμενη φορά να τα καταφέρει. Έχει σπίτι με την οικογένεια του στη Μαρμπέγια. Νομίζω θα πάει εκεί, θα παίξει γκολφ και ελπίζω να μην φάει και να μην πιεί πάρα πολύ, έτσι ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο