fbpx

Ζερβίνιο: «Είναι ψέματα, ποτέ δεν θα έκανα κάτι που θα προσέβαλε τους φίλους του Παναθηναϊκού»

Ζερβίνιο: «Είναι ψέματα, ποτέ δεν θα έκανα κάτι που θα προσέβαλε τους φίλους του Παναθηναϊκού»

Ο Ζερβίνιο αρνήθηκε κατηγορηματικά στους ανθρώπους του Άρη ότι έκανε άσεμνη χειρονομία ή οτιδήποτε άλλο προσβλητικό προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, λέγοντας ότι «είναι όλα ψέματα».

Ο έμπειρος επιθετικός μετέφερε φανερά εκνευρισμένος στους ανθρώπους της ομάδας του, ότι όλα όσα γράφτηκαν δεν ισχύει, μετά την δίωξη-σκάνδαλο του αθλητικού εισαγγελέα για υβριστική συμπεριφορά, στην λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Οπως τόνισε μάλιστα ο Ζερβίνιο: «Έίναι όλα ψέματα, ποτέ δεν έκανα κάτι που θα προσβάλει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού σημειώνοντας ότι. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν έκανα καμία άσεμνη η προσβλητική χειρονομία.

Yπάρχουν κάμερες στο γήπεδο ας τις ανοίξουν να διεμήνυσε για να εξηγήσει τι έγινε ακριβώς: Όπως κατευθυνόμασταν στα αποδυτήρια μετά το ματς και οι φίλαθλοι μας αποδοκίμαζαν έοντα, έλεγαν διάφορα. Εγώ έκανα με το χέρι μου κίνηση να τους δείξω ότι ήμασταν καλύτεροι στο ματς και δεν άξιζε να κερδίσει η ομάδα τους. Καμία χειρονομία με το δάκτυλο όπως λέγετε. Ας ανοίξουν τις κάμερες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο