fbpx

Σούπερ Λίγκα1: 40 στημένα παιχνίδια!

Σούπερ Λίγκα1: 40 στημένα παιχνίδια!

Τέλος Ιουλίου – αρχές Αυγούστου ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος συναντήθηκε στο Λονδίνο με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, καθώς και με εκπροσώπους της Sportradar.

Mεταξύ άλλων θεμάτων o Μπαλτάκος ενημερώθηκε για τον αριθμό των στημένων αγώνων για στοιχηματικούς λόγους στα ελληνικά πρωταθλήματα και του επισημάνθηκε ότι κάτι πρέπει να γίνει με αυτή τη σύγχρονη «γάγγραινα». Κι αυτό που προκάλεσε αίσθηση ήταν ότι θεωρούνται ύποπτα για χειραγώγηση περίπου 40 παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας1, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός στην Σούπερ
Λίγκα2 ξεπερνάει τα 300 ματς. Αυτό που δεν προσδιορίστηκε είναι σε πόσες και ποιες σεζόν διεξήχθησαν τα 40 παιχνίδια που για την Sportradar και την UEFA είναι πιθανό να έχουν χειραγωγηθεί.

Τηλεοπτική εκπομπή (η Δίκη) ανέφερε ότι στην αθλητική υπερεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βιργινία Σακελλαροπούλου έφτασε επώνυμη επιστολή για παράνομο στοιχηματισμό μέσω χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων. Η επιστολή αναφέρεται σε αλλοιώσεις αποτελεσμάτων, στις οποίες μετείχαν πρόεδρος ΠΑΕ Super League 1 και δύο ποδοσφαιριστές. Ηδη κλήθηκαν και
εξετάστηκαν ως μάρτυρες ένας τεχνικός διευθυντής και δύο παίκτες.

Είχαν προηγηθεί δύο αναφορές από τον πρώην αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ενώ η επιστολή διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο