fbpx

Κατάρ 2022, ώρα Μουντιάλ!

Κατάρ 2022, ώρα Μουντιάλ!

Το apexsports.gr σας βάζει σε ρυθμούς Μουντιάλ 2022 που θα διεξαθχεί 21 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου στο Κατάρ

Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια από το Μουντιάλ των «δυο ηπείρων» όπως είχε ονομαστεί το 2018 η διοργάνωση της Ρωσίας, εκεί όπου στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια η Γαλλία του Κίλιαν Εμπαπέ.Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια, τα μισά των οποίων αποτέλεσαν εφιάλτη και για το ποδόσφαιρο με την έξαρση της πανδημίας του covid-19.

Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια από εκείνη τη διοργάνωση και πλέον ο ποδοσφαιρικός (και όχι μόνο) πλανήτης στρέφει το βλέμμα του στο Κατάρ. Στην πρώτη αραβική χώρα που θα διοργανώσει τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την 22η διοργάνωση, το Μουντιάλ 2022 και το οποίο για πρώτη φορά επίσης, θα διεξαχθεί χειμώνα προκειμένου οι ομάδες να γλιτώσουν τις πολύ ψηλές θερμοκρασίες της ερήμου. Μπρος στο χρήμα τι είναι η… καινοτομία άλλωστε…

Στο Κατάρ από τις 21 Νοεμβρίου που είναι το εναρκτήριο ματς (Ολλανδία – Σενεγάλη) και μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου που θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός θα χτυπάει η καρδιά του ποδοσφαίρου που υπόσχεται, χαρές, συγκινήσεις, εκπλήξεις και πλούσιο θέαμα. 32 ομάδες, 736 ποδοσφαιριστές, 36 διαιτητές, 63 βοηθοί, αρχηγοί κρατών, εκατοντάδες επίσημοι και χιλιάδες οπαδοί θα πάρουν μέρος στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη γράφοντας πολλές ιστορίες στα γήπεδα της ερήμου, σαν αυτές που έχουν γραφτεί στην 92χρονη πορεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, από την Ουρουγουάη το 1930 έως τη φετινή στο Κατάρ του 2022.Από αυτή τη γιορτή δεν είναι δυνατόν να λείπει το apexsports.gr.

Ξεκινά μια ξεχωριστή ενότητα ώστε να σας βάζει σε κλίμα… Μουντιάλ, που θα έχει τα πάντα:

  • ιδικά αφιερώματα για κάθε μια από τις 21 διοργανώσεις (1930-2018) που θα περιλαμβάνουν τον τελικό, την καλύτερη ομάδα, τη μεγάλη μορφή, το γεγονός που χαρακτήρισε κάθε διοργάνωση και τα στατιστικά κάθε μιας από αυτές.
  • Αφιέρωμα με όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τη φετινή διοργάνωση στο Κατάρ (γήπεδα, πόλεις, πληροφορίες για τη ζωή στη χώρα, προβλήματα, καιρικές συνθήκες, τα πάντα όλα).
  • Στην πορεία και όσο πλησιάζουν οι μέρες για την έναρξη της διοργάνωσης θα υπάρχουν αφιερώματα για κάθε μια από τις 32 φιναλίστ (ρόστερ, αστέρια, προπονητές κλπ).
  • Καθημερινή ενημέρωση με τις ειδήσεις της επικαιρότητας που αφορούν τη διοργάνωση, τις ομάδες κλπ- Συνεντεύξεις και παρουσιάσεις παικτών που αγωνίστηκαν σε τελική φάση.
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο