fbpx

Κόμπρα ΑΠΣ-Πήγασος Αγίας Παρασκευής 5-2: Πρώτο “τρίποντο” για την ομάδα του Βύρωνα

Κόμπρα ΑΠΣ-Πήγασος Αγίας Παρασκευής 5-2: Πρώτο “τρίποντο” για την ομάδα του Βύρωνα

Την πρώτη της νίκη στη φετινή Stoiximan Futsal Super League πέτυχε η Κόμπρα ΑΠΣ, απέναντι στον μαχητικό Πήγασο Αγίας Παρασκευής με σκορ 5-2, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.

Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν υπήρξε γκολ, με την Κόμπρα να ανοίγει το σκορ στο 13′ με δεκάμετρο του Μπάτσα. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με τον Δ. Αλεξόπουλο, με το 1-1 να είναι το αποτέλεσμα του 20λεπτου.

Όλα ήταν ανοικτά για το 2ο ημίχρονο, όμως η ομάδα του Βύρωνα κατάφερε να επιβάλει τους “κανόνες” της και να φτάσει δίκαια στο τρίποντο.

Ο Τρουλιτάκης στο 22′ έβαλε ξανά μπροστά την Κόμπρα, στο 28′ ισοφάρισαν εκ νέου οι φιλοξενούμενοι με τον Καπρή, αλλά η συνέχεια ανήκε στην Κόμπρα.

Στο 31′ ο Τζουμάκης έκανε το 3-2, στο 34′ ο Ασημακόπουλος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, με τον Κατσαρή να ρισκάρει και να βάζει πέμπτο παίκτη, ώστε να διεκδικήσει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Ο Μπάτσας στο 35′ πέτυχε το δεύτερό του γκολ στο ματς και πέμπτο για την ομάδα του, γράφοντας το τελικό 5-2. Οκτώ κίτρινες κάρτες δόθηκαν στο ματς, πέντε για τον Πήγασο και τρεις για την Κόμπρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο