fbpx

Η Ρίβερ Πλέιτ έδωσε το πρωτάθλημα στην μισητή αντίπαλό της, Μπόκα Τζούνιορς (vids)

Η Ρίβερ Πλέιτ έδωσε το πρωτάθλημα στην μισητή αντίπαλό της, Μπόκα Τζούνιορς (vids)

Τρομερό φινάλε είχε το πρωτάθλημα στην Αργεντινή, καθώς την τελευταία αγωνιστική η Ρίβερ Πλέιτ έδωσε τον τίτλο στην Μπόκα Τζούνιορς μετά τη νίκη της κόντρα στην Ρασίνγκ.

Αυτό που συνέβη στην Αργεντινή δεν έχει προηγούμενο, καθώς η Μπόκα Τζούνιορς στέφθηκε πρωταθλήτρια χάρη στη μισητή αντίπαλό της, Ρίβερ Πλέιτ.

Συγκεκριμένα, Μπόκα και Ρασίνγκ μπήκαν στην τελευταία αγωνιστική έχοντας έναν βαθμό διαφορά στη μάχη του τίτλου. Η ομάδα Μπουένος Άιρες υποδέχθηκε την Ιντεπεντιέντε, ενώ η Ρασίνγκ αντιμετώπισε την Ρίβερ Πλέιτ.

Στο «Μπομπονέρα», η Ιντεπεντιέντε κατάφερε να προηγηθεί στο 32′ με τον Φερνάντες, αλλά δύο λεπτά αργότερα η Γκιγιέρμο πέτυχε το 1-1. Στο 54′ ο Βίγια έδωσε ξανά το προβάδισμα για την Μπόκα, για να έρθει ο Βαγιέχο στο 81′ να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

YouTube video

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, έμεινε ανοικτή και η μάχη του τίτλου αφού την ίδια ώρα η Ρίβερ Πλέιτ υποδεχόταν την Ρασίνγκ σε ένα ματς με τρομερό φινάλε.

Η Ρίβερ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 80′ ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόχας. Στις καθυστερήσεις η Ράσινγκ κέρδισε πέναλτι, όμως ο Γκαλβάν νικήθηκε από τον Φράνκο Αρμάνι και έχασε την ευκαιρία να δώσει τον τίτλο στην ομάδα του. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα, η Ρίβερ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Μπόρχα και με αυτόν τον τρόπο έδωσε τον τίτλο στην Μπόκα.

YouTube video

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο