fbpx

Σαλαμίνα-Ερμής Ζωγράφου 4-6: “Σεφτέ” για τον Ερμή με διπλό κόντρα στους νησιώτες

Σαλαμίνα-Ερμής Ζωγράφου 4-6: “Σεφτέ” για τον Ερμή με διπλό κόντρα στους νησιώτες

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Stoiximan Futsal Super League πανηγύρισε ο Ερμής Ζωγράφου έπειτα από δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 6-4 τη Σαλαμίνας, στο «Νίκος Γραμματικός», και έφτασε τους 5 βαθμούς.

Το ματς:

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2, η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου ισοφάρισε 2-2 λίγο πριν το ημίχρονο και όλα πλέον ξεκινούσαν από την αρχή.

Μέσα σε ένα δίλεπτο, ο Ερμής έκανε το 4-2 στην επανάληψη, έφτασε και σε 5ο γκολ, με την Σαλαμίνα να ρισκάρει -μη έχοντας κάτι άλλο να χάσει- με 5ο παίκτη.

Ύστερα από κλέψιμο έγινε και το 6-2, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν δύο τέρματα στη συνέχεια και να μειώνουν στο τελικό 6-4. Καλύτερη η ομάδα του Ζωγράφου, στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και έφτασε δίκαια στο τρίποντο.

Δύο γκολ έβαλε ο Τάνκα για τη Σαλαμίνα (το πρώτο και το τελευταίο) και από ένα οι Χατζηφωτίου και Φιλίππου. Στον αντίποδα, ο Κουνταρδάς πέτυχε δύο τέρματα για τον Ερμή και από ένα οι Βλάχος, Κολέντζος, Τζίμας και Καρανταλής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο