fbpx

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2: Ο Εραμούσπε τον κράτησε όρθιο

Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2: Ο Εραμούσπε τον κράτησε όρθιο

Ορθιος στάθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Νεάπολη και παρ’ ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ιωνικό.

Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ροντρίγκο Εραμούσπε, ο οποίος ευστόχησε σε δύο εκτελέσεις πέναλτι, ενώ είχε και δοκάρι.

Στο ξεκίνημα του αγώνα το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και μέχρι το πρώτο 20λεπτο δεν είχε σημειωθεί καμία φάση. Σταδιακά οι γηπεδούχοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 21’ απείλησαν για πρώτη φορά με τον Αοσμαν και στο 26’ άνοιξε το σκορ. Ο Άοσμαν εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Λοβέρα που με τη μία έπιασε ένα εντυπωσιακό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασίου για το 1-0.

Πανέμορφο ήταν και το δεύτερο γκολ για τον Ιωνικό. Στο 31’ ο Αοσμαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ άφησε «άγαλμα» τον γκολκίπερ του ΠΑΣ και «έγραψε» το 2-0.

Το παιχνίδι είχε πάρει «φωτιά» και στο 36’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι. Ο Μπιλμπάο εκτέλεσε φάουλ, ο Χουτεσιώτης έχασε την μπάλα και ο Εραμούσπε από κοντά την έστειλε στο δοκάρι.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει και στο 37’ έχασε νέα ευκαιρία. Ο Ροσέρο σέντραρε, ο Σόρια κέρδισε την κεφαλιά και απομάκρυνε τον κίνδυνο ο Χουτεσιώτης.

Δυο πέναλτι

Οι δύο ομάδες μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Ιωνικός κυνηγούσε το τρίτο γκολ για να σφραγίσει τη νίκη και οι Γιαννιώτες για να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Στο 54’ ο Ροσέρο σέντραρε, η μπάλα βρήκε το χέρι του Βαλεριάνου και ο Τζήλος σφύριξε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Εραμούσπε και μείωσε το σκορ (2-1).

Το ματς στην συνέχεια έγινε ροντέο. Στο 64’ οι παίκτες του Ιωνικού άλλαξαν την μπάλα, αυτή κατέληξε στον Μάντζη που δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά.

Στο 65’ ο Ροσέρο γύρισε την μπάλα στον Παμλίδη, ο οποίος είχε την εστία… πιάτο και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει το σκορ.

Ο ΠΑΣ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι στο 83’ όταν ο Βαλεριάνος ανέτρεψε τον Τζίμα. Ο Τζήλος είδε τη φάση στο VAR και σφύριξε την παράβαση. Κι αυτή τη φορά ο Εραμούσπε ήταν εύστοχος και ισοφάρισε το σκορ (2-2).

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και τρίτο γκολ και στο 89’ ο Μπάλαν έχασε το… άχαστο.
Ο Ιωνικός παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας.μ

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Κίτρινες: Βαλεριάνος/ Εραμούσπε, Μπιλμπάο

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Κάνιας, Φαντιγκά, Λοβέρα (86’ Mεντόσα), Άοσμαν (80’ Μάσας), Ελευθεριάδης (59’ Σεμπά), Μάντζης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Μπιλμπάο (46’ Κιάκος), Ριένστρα (46’ Τζίμας), Ροσέρο, Παμλίδης (75’ Μέντες), Μπάλαν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο