fbpx

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-2: “Καθάρισε” στο β’ μέρος

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-2: “Καθάρισε” στο β’ μέρος

Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός δεν είχε όρεξη για περιπέτειες και με πειστική εμφάνιση πέρασε με νίκη 2-0 στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς προκειμένου να πάρει από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα κάτι που κατάφερε αφού ο Παναιτωλικός είχε το μυαλό του να κλείσει τους διαδρόμους προς την περιοχή του και αν μπορεί να βγει στην αντεπίθεση. Κατάφερε μόνο το πρώτο καθώς οι Πειραιώτες είχαν μεν καλή κυκλοφορία μπάλας όμως ήταν αργοί στην ανάπτυξη με αποτέλεσμα να βρίσκουν  συνεχώς μπροστά τους ένα τείχος παικτών των γηπεδούχων. Δεν είναι τυχαίο ότι έχασαν μόλις μια καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Μπιέλ στο 43′.

Στο 2ο ημίχρονο, το ίδιο σκηνικό με τον Ολυμπιακό να έχει την υπεροχή και στο 50′ να την αξιοποιεί. Ο Χάμες με τακουνάκι έπαιξε κάθετα για τον Μπακαμπού, ο οποίος είδε αριστερά τον Μπιέλ και αυτός με υπέροχο δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Στεργιάκη για το 0-1. Δύο λεπτά μετά από κάθετη του Μπιέλ ο Μασούρας βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ του σκόρερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο πίεσαν και για δεύτερο γκολ το οποίο πέτυχε με ωραία προσπάθεια ο Βαλμπουενά στο 82′ και καθάρισε το παιχνίδι (0-2)

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στεργιάκης, Αποστολάκης (66′ Λιόβας), Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης, Μλάντεν (83′ Φλόρες), Μάρτενσον, Ντίας (66′ Ντίας), Σενγκέλια (83′ Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσεϊ (76′ Ζοάο Πέδρο), Κολοβός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Αβιλα, Ντόι, Παπασταθόπουλος (70′ Σαμασέκου), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ιν Μπομ, Χ. Ροντρίγκες (87′ Φορτούνης), Μπιέλ (87′ Γκ. Ροντρίγκες), Μασούρας (70′ Βαλμπουενά), Μπακαμπού (53′ Ελ Αραμπί).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο