fbpx

Χωρίς Μπράμπετς, Μαντσίνι και Καμάτσο ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό

Χωρίς Μπράμπετς, Μαντσίνι και Καμάτσο ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με αρκετές απουσίες θα αντιμετωπίσει στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό, ο Άρης.

Συγκεκριμένα οι Ντάνιελ Μαντσίνι και Ράφαελ Καμάτσο, οι οποίοι ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες έμειναν εκτός αποστολής. Οπως και ο Μπράμπετς, ο οποίος κρίθηκε ότι ακόμη είναι ανέτοιμος για επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (23/10), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας (το μεσημέρι θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Gray, M’Bakata, Nkoulou, Diop Gueye, Dabo, Luis Palma, Odubajo, Peersman, Mazikou, Etebo, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Doukoure, Mancini, Camacho, (τραυματίες), Brabec (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Rodriguez, Hajrovic, Τανούλης, Σγούρος, Καρακασίδης. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο