fbpx

Ατρόμητος-Βόλος 0-2: Το εξπρές του Βόλου, άλωσε το Περιστέρι και ανέβηκε στη δεύτερη θέση

Ατρόμητος-Βόλος 0-2: Το εξπρές του Βόλου, άλωσε το Περιστέρι και ανέβηκε στη δεύτερη θέση

Το… τρένο του Βόλου πέρασε αλώβητο και από το Περιστέρι επικρατώντας 2-0 του Ατρόμητου. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και με το έκτο της «τρίποντο» στην Super League 1 έφτασε τους 20 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση!

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από το ξεκίνημα του, ο Βόλος κρατούσε τη μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια του, ενώ οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν.

Στο 12′ ο Μουνίθ εκτέλεσε φάουλ και ο Κλέιμαν με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε την μπάλα κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο Κιάρτανσον έπιασε κεφαλιά, χωρίς να βρει στόχο.

Η πρώτη τελική για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 23′. Ο Οζέγκοβιτς βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή με την μπάλα στα πόδια, σούταρε, όμως ο Γιαννιώτης την μπλόκαρε.

Ο Μουνίθ ήταν πολύ καλός, ωστόσο τραυματίστηκε πριν συμπληρωθεί το ημίωρο και τον αντικατέστησε ο Φριντζόνσον.

Στο 33′ ο Πάολο Φερνάντες από αριστερά πάτησε περιοχή και για να σιγουρέψει το γκολ γύρισε την μπάλα προς τον Ντέλετιτς, αλλά απομάκρυνε τον κίνδυνο ο Μαυρομάτης.

Πίεση και γκολ

Ο Βόλος ήταν πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και έψαχνε τρόπο να «τρυπήσει» την αντίπαλη άμυνα. Στο 39′ δυνατό σουτ του Μεθκίδα έφυγε ελάχιστα άουτ και στο επόμενο λεπτό έγινε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, έκλεψαν την μπάλα, όμως το σουτ του

Μεθκίδα απέκρουσε ο Γιαννιώτης. Ο Ντέλετιτς μάζεψε το ριμπάουντ και με σουτ άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι. Αυτό ήταν το πέμπτο του γκολ σε εννέα παιχνίδια.

Στο 53′ ο Ατρόμητος απείλησε με τον Φριντζόνσον, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Κλέιμαν, αλλά δεν τον νίκησε. Στο 54′ ο Βόλος σκόραρε για δεύτερη φορά.

Ο Οζέγκοβιτς, παρ’ ότι ήταν πεσμένος, έδωσε αριστερά στον Τσοκάνη που μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Φερνάντες κι αυτός από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-2.

Το δοκάρι δεν τον άφησε να μειώσει

Ο Ατρόμητος έβγαλε αντίδραση, αλλά ήταν στιγμιαία. Στο 63′ είχε δοκάρι μετά από σουτ του Κλωναρίδη και στην συνέχεια έπεσε ο ρυθμός στο παιχνίδι του. Ο Βόλος κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του και οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Κλέιμαν. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Ατρόμητο.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Μαυρομμάτης, Εντερ/Σιέλης, Μπαριέντος

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Έντερ, Κουέν (68′ Τζαβίδας), Ροτάριου (46′ Ρομπάιγ), Μουνίθ (26′ Φριντζόνσον), Κλωναρίδης, Κιάρτανσον.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς (73′ Πίρινεν), Μεθκίδα (62′ Νοκέρτ), Πάολο Φέρναντες, Οζέγκοβιτς (87’Κούτσιας) .

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο