fbpx

Κώστας Φορτούνης: Η επιστροφή

Κώστας Φορτούνης: Η επιστροφή

Δύο ρήξεις χιαστού. Β’ ομάδα, συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές, μένει-φεύγει από τον Ολυμπιακό. Η περιπέτεια του Κώστα Φορτούνη με τελευταία πράξη την επιστροφή του σε αποστολή των Πειραιωτών.

Ένα φιλικό με το Αμβούργο στις 11 Ιουλίου 2019 θα σημάνει την έναρξη μιας περιπέτειας που κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει μεν, από την άλλη κανείς δεν θέλει να τη φαντάζεται.

Ο Κώστας Φορτούνης παθαίνει ρήξη χιαστού και ξεκινά το μακρύ ταξίδι για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Μετά από έξι μήνες και κάτι ψιλά, ο Φόρτου πατάει χορτάρι και πάλι, στις 15 Γενάρη 2020 στο παιχνίδι κυπέλλου με την Καλαμάτα στο Καραϊσκάκη.

Θα παίξει ανελλιπώς από εκείνο το σημείο και μετά, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με τον τίτλο του πρωταθλητή και συνεχίζοντας με τις μηχανές στο φουλ για τη σεζόν 20/21 για ακόμα έναν τίτλο με τους «ερυθρόλευκους».

Σαν να είναι καταραμένες οι καλοκαιρινές προετοιμασίες για τον Τρικαλινό άσο, αφού ο χειρότερος τραυματισμός που μπορεί να τύχει σε ποδοσφαιριστή έρχεται και πάλι. Αυτή τη φορά στο άλλο γόνατο. Πάλι καλοκαίρι, πάλι στην προετοιμασία. Κάτι λιγότερο από δύο χρόνια μετά τον πρώτο χιαστό, στις 27 Ιουνίου 2021 ο Κώστας παθαίνει τα ίδια ξανά.

Ξεκινά νέα προσπάθεια επιστροφής, η ψυχολογική δύναμη που απαιτείται είναι τεράστια. Back to back χιαστοί σε διαφορετικό πόδι, τα ίδια απ’ την αρχή.

Ωστόσο τα καταφέρνει ξανά. Αυτή τη φορά η επάνοδος θα έρθει με τη βοήθεια της ομάδας Β’. Πρώτο παιχνίδι στις 16/2/22, απέναντι στην ομάδα της πόλης που μεγάλωσε. Τα Τρίκαλα. Ο Φορτούνης σκοράρει και τρέχει στην εξέδρα του Ρέντη αφιερώνοντας το γκολ στον γιο του που είναι στην αγκαλιά της συζύγου του.

SUPERLEAGUE-2 / 2021-2022 / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β – ΤΡΙΚΑΛΑ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Γράφει συνολικά πέντε συμμετοχές σε Super League 2 και Super League, με το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ στις 17 Μαΐου να είναι το τελευταίο του μέχρι σήμερα.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / ΑΕΚ – ΟΣΦΠ (ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)

Το καλοκαίρι είναι παράξενο, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει. Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος απομακρύνεται και ουσιαστικά ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο.

Οι πολλές μεταγραφές του Ολυμπιακού, οι αλλαγές προπονητών και η γενικότερη εικόνα αποσταθεροποίησης της ομάδας, τον κρατούσαν στα πιτς μέχρι και σήμερα.

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και το όνομα με το 7 στην πλάτη είναι και πάλι εδώ.

Ο κύβος ερρίφθη. Το θέμα πια είναι αν η στιγμή που θα πατήσει και πάλι χορτάρι σε επίσημο ματς ο Φορτούνης θα είναι αύριο απέναντι στον Παναιτωλικό ή σε κάποιο άλλο ματς στο προσεχές διάστημα.

Άλλωστε, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος μετά τον δεύτερο τραυματισμό του, το «τσιπάκι» πια είχε αλλάξει στον κεφάλι του. Πλέον, παίζει (και) για τον γιο του:

«Θέλω να γυρίσω και να δει τον πατέρα του ο γιος μου όπως πριν. Να βάλω γκολ και να έρχεται στο γήπεδο να με βλέπει».

EUROPA LEAGUE 2022-2023 / ΟΣΦΠ – ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο