fbpx

Futsal Super League, 3η αγωνιστική: Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι σε Πολιτεία και Βύρωνα

Futsal Super League, 3η αγωνιστική: Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι σε Πολιτεία και Βύρωνα

Σέντρα και πάλι στο πρωτάθλημα της Stoiximan Futsal Super League, το Σαββατοκύριακο 22-23/10, μετά από τη διακοπή λόγω του ζητήματος με το μητρώο ποδοσφαιρικών σωματείων, για την 3η αγωνιστική.

Οι δέκα ομάδες της μεγάλης κατηγορίες βγαίνουν από τη ναφθαλίνη και ρίχνονται ξανά στη μάχη, έπειτα από ένα σύντομο διάστημα αγωνιστικής απραξίας, αλλά έχοντας δώσει μερικά χρήσιμα φιλικά, αλλά και σημαντικές μεταγραφικές ενισχύσεις.

Το Σάββατο 22/10 στις 16:00, η Σαλαμίνα υποδέχεται τον Ερμή Ζωγράφου στο “Νίκος Γραμματικός”, με τους γηπεδούχους να έχουν κάνει θετικό ξεκίνημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο, μετρώντας ως τώρα δύο ισοπαλίες.

Η ομάδα του Θανάση Τσακανίκα θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να μη χάσει και άλλο έδαφος με τις πρώτες θέσεις, ενώ οι νησιώτες του Διονύση Νικολακόπουλου θα παλέψουν για τη νίκη, όπως έκαναν και στο Πέραμα στην πρεμιέρα.

Τρεις αγώνες γίνονται την Κυριακή 23/10. Στις 14:30 γίνεται το ντέρμπι στην Πολιτεία ανάμεσα στην Αθήνα ’90 και τον Δούκα. Οι δύο ομάδες έχουν το απόλυτο μέχρι στιγμής και θέλουν να το διατηρήσουν, με το καλτσέτο να έχει μπει φουριόζο στη σεζόν, ενώ οι μπλε δείχνουν από νωρίς τη δυναμική τους.

Μεγάλη μάχη, με πολύ παρελθόν και έντονες αναμνήσεις, αφού μιλάμε για τις δύο πιο παραδοσιακές δυνάμεις στη σάλα. Ελαφρύ προβάδισμα για τους νταμπλούχους, αλλά η φετινή Αθήνα ’90 έχει βάλει ψηλά τον πήχη.

Στις 16:00, η ΑΕΚ παίζει με τη νεοφώτιστη Λάρισα Futsal στο Πέραμα και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, προκειμένου να κάνει το 3/3. Χωρίς άγχος η ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου που έχει πάρει ήδη ένα ματς, το πρώτο στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία. Οι κιτρινόμαυροι είναι το μεγάλο φαβορί και αναμένεται να φτάσουν εύκολα στο τρίποντο, με τη Λάρισα να κερδίζει εμπειρίες κόντρα σε έναν αντίπαλο αυτής της δυναμικής.

Στις 19:00, η δυνατή Κόμπρα παίζει με τον φιλόδοξο και πιο έμπειρο φέτος Πήγασο Αγίας Παρασκευής στο κλειστό του Βύρωνα. Από έναν βαθμό έχουν οι δύο ομάδες και θέλουν να αυξήσουν και άλλο τη συγκομιδή τους. Όλα είναι ανοικτά και περιμένουμε ένα ωραίο παιχνίδι και ανταγωνιστικό. Οι Χάρης Γράψας και Αυγουστίνος Κάτσαρης θα προετοιμάσουν τις ομάδες κατάλληλα γι’ αυτόν τον αγώνα και μένει να δούμε πού θα καθίσει η… μπίλια.

Τέλος, την Δευτέρα 24/10 στις 21:00 γίνεται ο αγώνας ανάμεσα στο Νέο Ικόνιο και τον Ολυμπιακό Futsal στο κλειστό του Περάματος. Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάποιον πόντο στο πρωτάθλημα και θέλουν να κάνουν “σεφτέ”, σε ένα ματς που εκ πρώτης φαίνεται πολύ ισορροπημένο. Είναι νωρίς στη σεζόν, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να μείνει τόσο πίσω και να κυνηγάει με το “καλημέρα”. Συνήθως, στο Ικόνιο έχουμε θέαμα και μεγάλα σκορ.

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League:

Σάββατο 22/10
16:00 Σαλαμίνα ΓΣ-Ερμής Ζωγράφου

Κυριακή 23/10
14:30 ΑΣ Αθήνα ’90-Δούκας ΑΣΕ
16:00 ΑΕΚ-Λάρισα Futsal
19:00 Κόμπρα ΑΠΣ-ΑΟ Πήγασος Αγίας Παρασκευής

Δευτέρα 14/10
Νέο Ικόνιο-ΑΣ Ολυμπιακός Futsal

Η βαθμολογία έως τώρα:

1. ΑΣΕ Δούκα 6 βαθμοί
2. Αθήνα ’90 6 βαθμοί
3. ΑΕΚ 6 βαθμοί
4. ΓΣ Σαλαμίνας 3 βαθμοί
5. Λάρισα Futsal 3 βαθμοί
6. Ερμής Ζωγράφου 2 βαθμοί
7. Κόμπρα ΑΠΣ 1 βαθμός
8. Πήγασος Αγ. Παρασκευής 1 βαθμός
9. ΑΟ Σάλας Νέο Ικόνιο 0 βαθμοί
10. Ολυμπιακός Α.Σ. Σάλας 0 βαθμοί

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο