fbpx

Βιγιαρεάλ: Θρήνος για τον θάνατο του Χοσέ Μανουέλ Γιανέθα (pic)

Βιγιαρεάλ: Θρήνος για τον θάνατο του Χοσέ Μανουέλ Γιανέθα (pic)

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο Χοσέ Μανουέλ Γιανέθα, ο οποίος ήταν ο «αρχιτέκτονας» της Βιγιαρεάλ των τελευταίων ετών.

Ο Γιανέθα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών, μετά από «μάχη» με τη λευχαιμία. Νοσηλεύονταν από τις αρχές του 2022 στο νοσοκομείο. Βρίσκονταν στην ισπανική ομάδα τα τελευταία 30 χρόνια. Το 1994 κατάφερε να μπει στο διοικητικό συμβούλιο της ισπανικής ομάδας και τρία χρόνια αργότερα είδε τον στενό του φίλο, Φερνάντο Ρόιγκ να αναλαμβάνει την προεδρία της ομάδας. Οι Γιανέθα και Ρόιγκ είχαν παραλάβει τη Βιγιαρεάλ στη δεύτερη κατηγορία και την καθιέρωσαν στη μεγάλη κατηγορία Ισπανίας, ενώ πανηγύρισαν και την κατάκτηση του Europa League το 2021.

Η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας αναφέρει: «Ο σύλλογος θέλει να εκφράσει τον βαθύ και απέραντο πόνο, τη θλίψη και την απορία του για την ανεπανόρθωτη απώλεια του και να στείλει τα περισσότερα ειλικρινή αγάπη και στοργή στους συγγενείς και συγγενείς του. H ομάδα κηρύσσει πένθος για τις επόμενες ημέρες και θα ζητήσει από την LaLiga και την Μπαρτσελόνα να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πριν από τον αποψινό αγώνα».

Το σχετικό tweet:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο