fbpx

Κύπελλο Ελλάδας, Κηφισιά-ΟΦΗ 1-0: “Βόμβα” στην 5η φάση της διοργάνωσης

Κύπελλο Ελλάδας, Κηφισιά-ΟΦΗ 1-0: “Βόμβα” στην 5η φάση της διοργάνωσης

Η Κηφισιά έριξε την δεύτερη «βόμβα» στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (χθες η Καλαμάτα απέκλεισε τον Παναιτωλικό) καθώς απέκλεισε σήμερα στο γήπεδο της Καισαριανής τον ΟΦΗ (1-0), παίρνοντας το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κουϊρουκίδης στο 64’ μετά την ωραίο συνδυασμό των Τετέι, Νοικοκυράκη. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλες ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα γκολ ενώ ο ΟΦΗ εκτός από τον αποκλεισμό του είχε νέες απώλειες λόγω τραυματισμών καθώς έχασε και τους Γιαννούλη, Μεγιάδο, Ντιουσέ.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μπαρμπόσα, Μαζουλουξής, Σωτηράκος, Αντουάν, Νοικοκυράκης, Πέιος, Παπασάββας, Πρίτσας (78’ Γκίνη), Τετέι, Κουϊρουκίδης (75’ Καλλέργης).

ΟΦΗ: Στίβενς, Βούρος, Γιαννούλης (34’ Διαμαντής), Πασαλίδης (66’ Μπαλογιάννης), Λάρσον, Θοράρινσον (66’ Τζου), Ντιουσέ, Μεγιάδο (59’ Περέα), Τοράλ, Γκερέρο, Ντουρμισάι.

*Προκρίθηκαν ακόμη: ο Αγιος Νικόλαος που νίκησε 2-0 τον Αλμυρό Γαζίου, o Απόλλων Παραλιμνίου που συνέτριψε εκτός έδρας τον Ιωνικός Διαβατών με 4-0 και ο Απόλλων Πόντου που νίκησε στην Ελευσίνα τον Πανελευσινιακό με 3-1.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο