fbpx

Η μεταγραφική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της αναστολής των πρωταθλημάτων

Η μεταγραφική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της αναστολής των πρωταθλημάτων

Αυξημένη ήταν η μεταγραφική δραστηριότητα για τις ομάδες της Stoiximan Futsal Super League, κατά τη διάρκεια της αναστολής των πρωταθλημάτων, λόγω του ζητήματος που είχε προκύψει με το μητρώο των ποδοσφαιριστών σωματείων.

Διπλή ενίσχυση είχε ο Ερμής Ζωγράφου, με την ομάδα του Θανάση Τσακανίκα να ανακοινώνει την επιστροφή του Σωτήρη Καρανταλή μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, ενώ εντάχθηκε στο ρόστερ και ο Ανδρέας Διονέλλης από τον Ηνίοχο.

Έπειτα από πέντε σεζόν, ο Θάνος Βαϊδάνης επέστρεψε στην Αθήνα ’90 όπου υπήρξε μέλος της από το 2014 ως το 2017 και κατέκτησε μαζί της 2 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο Ελλάδος. Ακόμη, ως μέλος της ομάδας την τριετία αυτή, έχει να επιδείξει και 3 προκρίσεις σε mainround του UEFA Futsal Champions League.

Όσο για τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηλία Κωνσταντίνου με μεταγραφή από την ομάδα του Δούκα, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Βασίλη Καπρή, Τάκη Κοτσώνη, Δημήτρη Σουλή, Μιχάλη Κοκκινίδη, Αλέξανδρο Χαραλαμπίδη, Θανάση Μποντιώτη και Δαμιανό Ατσόγλου.

Κινήσεις έκανε και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα συμμετάσχει στη μεγάλη κατηγορία. Οι πράσινοι ανακοίνωσαν τον πολύπειρο Πάνο Παούρη, ο οποίος θυμίζουμε ότι έπαιζε στο τριφύλλι που μετονομάστηκε σε Αθήνα ’90.

Στα πράσινα ντύθηκε ο Νίκος Κρασώνης, ο οποίος έπαιζε στο εντεκάρι και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού και κατά σειρά έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Αγία Παρασκευή, Αθηναϊκό, Κοζάνη, Άρη Αβάτου και Εθνικό Ν.Σιδηροχωρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο