fbpx

Αθανασίου: «Είναι τελικός το ματς με τον Ιωνικό»

Αθανασίου: «Είναι τελικός το ματς με τον Ιωνικό»

Ο Βασίλης Αθανασίου τόνισε πως η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα έχει πάρει χαρακτήρα τελικού για την ομάδα του.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αναφέρθηκε στην ήττα 2-0 της ομάδας του από την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά» για το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και τους τραυματισμούς των τερματοφυλάκων στην ομάδα των Ιωαννίνων. Ο Αθανασίου μίλησε στην «Cosmote TV». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την ατμόσφαιρα στην «Αγιά Σοφιά»: «Ο κόσμος της ΑΕΚ έπαιξε τεράστιο ρόλο στο σημερινό αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε αρκετή πίεση από το κλίμα που δημιούργησαν οι φίλοι της “Ένωσης”. Ήρθαμε εδώ, γνωρίζοντας πως θα είναι δύσκολη η αποστολή μας. Εμείς κοιτάμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και σήμερα δώσαμε τα μέγιστα».

Για την εμφάνιση του κόντρα στην ΑΕΚ: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είναι πολύ ωραίο να αγωνίζεσαι σε ένα τόσο ωραίο γήπεδο, όμως το αρνητικό αποτέλεσμα μετριάζει τη χαρά. Αν κληθώ να παίξω την Κυριακή με τον Ιωνικό θα προσπαθήσω το καλύτερο, το πώς θα είμαι θα φανεί στο γήπεδο».

Για τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς του ΠΑΣ: «Η ομάδα είναι άτυχη σε πολλές θέσεις. Έχει μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς. Αυτό, δυστυχώς, είναι θέμα τύχης».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι σαν… τελικός. Πρέπει να δίνεις το 100%! Βέβαια, στο συγκεκριμένο ματς πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς. Εμείς θα πάμε με το κεφάλι ψηλά, πάντα ταπεινοί, να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο