fbpx

Αντίδραση από ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στο πλάνο Κλάτενμπεργκ για την επαγγελματική διαιτησία

Αντίδραση από ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στο πλάνο Κλάτενμπεργκ για την επαγγελματική διαιτησία

Διχασμένο ήταν, είναι και θα είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθώς οι μεγαλοπαράγοντες των ΠΑΕ δεν βάζουν νερό στο κρασί τους και δεν συζητούν πριν παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Ο κανόνας επιβεβαιώθηκε, αυτή τη φορά για το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας. Η πρόσκληση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την παρουσίαση του πλάνου «Επαγγελματική Διαιτησία» από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ οδήγησε σε αδιέξοδο. Κι αυτό διότι, οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος δεν γνώριζαν τι θα έλεγε και κυρίως τι θα πρότεινε ο Αγγλος διαιτητοπαράγοντας και η συνάντηση αναβλήθηκε.

Οι ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας ενημερώθηκαν, μέσω e-mail από τον Βαγγέλη Μαρινάκη με την ιδιότητα του προέδρου του συνεταιρισμού, για την παρουσίαση του πλάνου «Επαγγελματική Διαιτησία» στην ΕΠΟ. Σήμερα το πρωϊ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενημέρωσαν ότι δεν θα έδιναν το «παρών» στην συνάντηση, καθώς ναι μεν έχουν ταχθεί υπέρ της επαγγελματικής διαιτησίας, αλλά δεν συμφωνούν με τη διαδικασία. Και το κυριότερο ήθελαν να γνωρίζουν από πριν τι θα πρότεινε ο πρώην αρχιδιαιτητής. Επιπλέον, η ΑΕΚ έχει αντιρρήσεις και ως προς το πρόσωπο του Κλάτενμπεργκ.

Οι ΠΑΕ της λίγκας ενημερώθηκαν πως ακυρώθηκε η συνάντηση, ενώ αντίδραση υπήρξε και από την ΕΠΟ, η οποία απέστειλε επιστολή στο ΔΣ του Συνεταιρισμού αναφέροντας ότι «σχετικά με την εκπροσώπηση της Super League 1 στη σημερινή συνάντηση για την Επαγγελματική Διαιτησία, παρακαλούμε όπως μας κοινοποιήσετε πρακτικό ΔΣ το οποίο εξουσιοδοτεί τους εκπροσώπους σας για τη συνάντηση αυτή. Διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή τους. Επιπλέον, η ΕΠΟ μπορεί να αποδεχτεί τους παραπάνω εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους της Super League, όχι όμως, ιδιώτη, ο οποίος ουδόλως σχετίζεται ούτε μπορεί να σχετίζεται με τον συνεταιρισμό σας». Ο ιδιώτης ήταν ο Μ. Κλάτενμπεργκ, ο οποίος ωστόσο είναι σύμβουλος της λίγκας για θέματα επαγγελματικής διαιτησίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο