fbpx

Μίτσελ: «Να μείνουμε ήρεμοι και να βρούμε λύσεις»

Μίτσελ: «Να μείνουμε ήρεμοι και να βρούμε λύσεις»

Ο Μίτσελ ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού ηρεμία, προκειμένου να βρεθούν οι λύσεις, που θα βγάλουν την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των φιλάθλων και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να σηκώσουν κεφάλι και να βάλουν τέλος στις απώλειες.

Αρχικά, ο έμπειρος προπονητής τόνισε: «Να κρατήσετε ψηλά το κεφάλι. Είμαστε Ολυμπιακός και δεν πρέπει να επιτρέψουμε άλλες απώλειες. Πρέπει να βγούμε από αυτήν την κατάσταση όπου βρισκόμαστε. Πρέπει να αντιδράσουμε και να έχουμε το υψηλότερο δυνατό κίνητρο για τη συνέχεια. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε με τέτοια αποτελέσματα. Πρέπει όλοι μαζί να την αλλάξουμε την κατάσταση».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των φιλάθλων: «Στον κόσμο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε γιατί περνάμε τέτοια φάση. Από τον κόσμο δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα. Απ’ έξω κανείς δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να βρούμε τις λύσεις. Καμιά φορά οι λύσεις είναι κρυμμένες και πρέπει να τις βρεις και να τις χρησιμοποιήσεις. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη και καλή ομάδα που 2 φορές σούταρε και έβαλε γκολ».

Τέλος, ο 59χρονος τεχνικός τόνισε στους «ερυθρόλευκος»: «Όμως δεν πήραμε ούτε καν την ισοπαλία και αυτό είναι αρνητικό. Πρέπει να βρούμε τη λεπτομέρεια για να παίρνουμε τα ματς. Επιμένω πως ότι εξηγήσεις και να δίνουμε ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να χάνει. Αυτό πρέπει να το δεχθούμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο