fbpx

Κόουλμαν: «Δεν αλλάζω σύστημα γιατί σκοράρουμε»

Κόουλμαν: «Δεν αλλάζω σύστημα γιατί σκοράρουμε»

Ο Κρις Κόουλμαν τόνισε πως δε σκοπεύει να αλλάξει το σύστημα του Ατρομήτου, καθώς με αυτό η ομάδα του σκοράρει πιο εύκολα.

Ο Ουαλός τεχνικός δήλωσε πως οι Περιστεριώτες άξιζαν την πρόκριση στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα (3-1). Ο Κόουλμαν μίλησε στην κάμερα της «Cosmote TV». Αναλυτικά:

Για την πρόκριση της ομάδας του: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είχαν τις ευκαιρίες τους και στην παράταση παίζει ρόλο η κούραση. Είναι σημαντική νίκη και για τον ψυχολογικό τομέα. Δείξαμε χαρακτήρα και νοοτροπία, δείξαμε πολύ μεγάλη μαχητικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος. Αξίζαμε τη νίκη και είμαι χαρούμενος και για τους οπαδούς μας που ήρθαν να μας υποστηρίξουν».

Για το σχήμα με τους δυο επιθετικούς: «Σίγουρα θέλω να παίζουμε με ένταση. Αυτό το σύστημα μας βοηθάει να σκοράρουμε και να δημιουργούμε παρότι ρισκάρουμε, παρότι είμαστε ευάλωτοι στο τρανζίσιον. Εμείς δημιουργούμε ευκαιρίες και σκοράρουμε με αυτό το σύστημα γι’ αυτό δεν πρόκειται να το αλλάξουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο