fbpx

Η ΕΠΟ στέλνει το βίντεο του πέναλτι σε Πορτογαλία και Λετονία (vid)

Η ΕΠΟ στέλνει το βίντεο του πέναλτι σε Πορτογαλία και Λετονία (vid)

Ο ΠΑΟΚ απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, ζητώντας εξηγήσεις αλλά και να ενημερωθούν οι Ομοσπονδίες Λετονίας και Πορτογαλίας για τα κατορθώματα των διαιτητών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά τις ανακοινώσεις, προχωρά σε δράση καθώς έχει στείλει ήδη σχετική επιστολή στην ΕΠΟ απαιτώντας να ενημερωθούν οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Λετονίας και της Πορτογαλίας για τα όσα έγιναν στον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ ζητά να σταλεί βίντεο με τα πεπραγμένα των Τρεϊμάνις – Πινέιρο, στις ομοσπονδίες της Λετονίας και της Πορτογαλίας, όπως βέβαια και στην UEFA και την FIFA.

Ετσι, οι επιτελείς της ελληνικής ομοσπονδίας και της ΚΕΔ αναμένεται να προχωρήσουν τη διαδικασία και να στείλουν το βίντεο της φάσης του πέναλτι στις διεθνείς αρχές.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ αναφέρουν στην από 26/7/2022 ανακοίνωσή τους ότι οποιεσδήποτε διαιτητικές αποφάσεις ξένων διαιτητών (εφόσον κρίνονται ως σοβαρές) θα αποστέλλονται μέσω βίντεο στις αντίστοιχες ομοσπονδίες και στην UEFA.

Λάβαμε επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία ζητούν την αποστολή σχετικού βίντεο που αφορά στην ακύρωση κατακυρωθέντος πέναλτι, μετά την ανασκόπηση μέσω VAR, υπέρ της ομάδας τους στον πρόσφατο αγώνα μεταξύ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ΠΑΟΚ.

Το αίτημα αυτό θα ικανοποιηθεί με την αποστολή του βίντεο προς τις ομοσπονδίες της Πορτογαλίας και της Λετονίας και την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο