fbpx

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-3: Οι αλλαγές του Κόουλμαν έδωσαν την πρόκριση στους Περιστεριώτες

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-3: Οι αλλαγές του Κόουλμαν έδωσαν την πρόκριση στους Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει μια τεράστια πρόκριση επί του Αστέρα Τρίπολης, μιας και νίκησε με 3-1 μέσα στην Τρίπολη, στην παράταση!

Όλα τα γκολ του αγώνα μπήκαν στην έξτρα διάρκεια, με τον Κλωναρίδη να ανοίγει το σκορ στο 94΄, για να ισοφαρίσει στο 105΄ ο Καστάνιος και εν τέλει να βάλει το τελικό γκολ ο Κιάρτανσον στο 112΄ που έκρινε και την πρόκριση. Μάλιστα, ο Κλωναρίδης κέρδισε πέναλτι στο 120΄. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουνίθ, ο οποίος δεν λάθεψε και έβαλε το χεράκι του για μια σπουδαία πρόκριση.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Κλωναρίδης, ο Μουνίθ και ο Κιάρτανσον ήρθαν από τον πάγκο, με τον Κόουλμαν να δικαιώνεται πλήρως για τις αλλαγές που έκανε.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο 20λεπτο και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο τους, δημιουργώντας φάσεις με τον Τζαβίδα (10’, 19’). Στο 20’ απείλησαν οι Αρκάδες με τον Μουνάφο, το σουτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γιαννιώτης. Στο 27’ ο Αστέρας είχε δοκάρι. Ο Μπαράλες έπιασε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα «σταμάτησε» στο οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και στο 30’ ο Τζαβίδας έχασε νέα ευκαιρία, καθώς δεν μπόρεσε να σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 34’ ο Ροτάριου βρέθηκε απέναντι από τον Παπαδόπουλο, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να αποσοβεί τον κίνδυνο.

                         Ενταση

Στο 36’ ο Ηρακλής Μεταξάς αντικατέστησε τον Ριέρα με τον Τιλίκα, με τον Ισπανό εξτρέμ να μην κρύβει τον εκνευρισμό του για την αλλαγή και κάτι είπε στον προπονητή του. Ο Μεταξάς τον έστειλε στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό και οι δύο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο τα… νώτα τους για να μην δεχθούν γκολ. Η πρώτη αξιόλογη φάση δημιουργήθηκε στο 63’ με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει το σουτ του Κουέν.

Στο 83’ ο Μπαρτόλο ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κιβρακίδη, αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζεται». Σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης δεν υπάρχει VAR.

Στο 90’ ο Μπαρτόλο έβγαλε την σέντρα, η κεφαλιά όμως του Μπαράλες έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 91’ σουτ του Γκονζάλες ήταν άστοχο. Στο 94’ ο Ατρόμητος απείλησε και πάλι με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει το σουτ του Μουνίθ. Δεν άλλαξε κάτι στο ματς, με αποτέλεσμα να πάμε σε παράταση.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυναμικά στην παράταση και βρήκε δίχτυα στο 94΄ χάρη σε ένα τρομερά δύσκολο γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο έμπειρος άσος έπιασε πλάσέ στον αέρα και ενώ βρισκόταν σε πλάγια θέση. Παρόλα αυτά ο Αστέρας δεν επηρεάστηκε και βρήκε τη λύση για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 105΄, με τον Καστάνιος να σκοράρει με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Κρεσπί.

Ο Ατρόμητος δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση του Αστέρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης και ο Κιάρτανσον έκανε το 1-2 στο 112΄, μετά από ωραία ατομική ενέργεια, με τον Παπαδόπουλο να μην μπορεί να αντιδράσει.

Το… κερασάκι στην τούρτα ήρθε με εύστοχο πέναλτι του Μουνίθ, το οποίο κέρδισε στο 120΄ ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες: ΣτάνκοΟικονομίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα (90΄ Στάνκο), Άλβαρες, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Μουνάφο, Ντομίνγκεθ (46’ Προύντζος), Σίτο (65’ Ρέγκις), Ριέρα (36’ Τιλίκα), Μπενίτο (65’ Μπαρτόλο), Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Αθανασίου (86’ Αθανασίου), Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Έρλινγκμαρκ, Κούεν (67’ Μουνίθ), Φριντζόνσον (61’ Γκονζάλες), Ροτάριου (67’ Κλωναρίδης), Τζοβάρας (84’ Οικονομίδης), Τζαβίδας (101΄ Κιάρτανσον).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο