fbpx

Αναστασίου: «Θέμα νοοτροπίας αυτά τα παιχνίδια»

Αναστασίου: «Θέμα νοοτροπίας αυτά τα παιχνίδια»

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του Παναιτωλικού από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του είχε ελλείψεις στο επιθετικό κομμάτι, όμως συμπλήρωσε πως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως μετά το πρώτο γκολ της ομάδας του, δεν έμεινε ευχαριστημένος και πως οι παίκτες του έκαναν πολλά λάθη.

Χαρακτηριστικά, ο Αναστασίου δήλωσε στη «Cosmote TV»: «Μερικές φορές είναι δύσκολο να εξηγήσεις κάποια πράγματα. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι μετά από μια δύσκολη σειρά αγώνων και είχαμε κάποιες βασικές ελλείψεις στο επιθετικό κομμάτι. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά για να αποφορτίσουμε την ομάδα και να είμαστε σε καλή κατάσταση για τη συνέχεια. Αυτά τα παιχνίδια είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και από τη στιγμή που προηγηθήκαμε κάναμε τα αδύνατα-δυνατά για να γυρίσει το παιχνίδι. Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Δώσαμε πολλά δικαιώματα σήμερα και τελικά αποκλειστήκαμε στη ρώσικη ρουλέτα. Όταν φτάνεις μέχρι εκεί, τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο