fbpx

UEFA: Μεγάλες ευθύνες για τα όσα έγιναν στο Παρίσι

UEFA: Μεγάλες ευθύνες για τα όσα έγιναν στο Παρίσι

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία φέρεται να έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, για τα όσα είχαν συμβεί πριν τον τελικό του Champions League στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», η οποία δημοσιεύει μέρος των όσων έχουν συλλέξει οι εμπειρογνώμονες, μετά την εξέταση του υλικού των καμερών και από μαρτυρίες φιλάθλων, προκύπτουν ευθύνες και για την UEFA. Συγκεκριμένα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία φέρεται να ευθύνεται για την κακή προετοιμασία του τελικού, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ.

Παράλληλα, υπάρχουν ευθύνες και στις γαλλικές αρχές, για τη χρήση βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις, τα μέτρα ασφαλείας των φιλάθλων, τα οποία κρίθηκαν ανεπαρκή και τη γενικότερη προετοιμασία του αγώνα. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως δυο φίλαθλοι της Λίβερπουλ φέρονται να έχουν αυτοκτονήσει μετά τα επεισόδια στο Παρίσι.

Οι συγκεκριμένοι ήταν επιζήσαντες του «Χίλσμπορο» και φέρονται να θυμήθηκαν όλες τις τραυματικές εμπειρίες που είχαν ζήσει, μετά τα επεισόδια στο Παρίσι. Τέλος, υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα, πως αρκετός κόσμος είχε πληρώσει πανάκριβα εισιτήρια για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και τελικά έμεινε εκτός γηπέδου, λόγω των χειρισμών από τις γαλλικές αρχές και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο