fbpx

Η στιγμή της έντασης στη συνέντευξη Τύπου και η αποχώρηση του Λουτσέσκου (vid)

Η στιγμή της έντασης στη συνέντευξη Τύπου και η αποχώρηση του Λουτσέσκου (vid)

Δείτε σε βίντεο την ένταση που δημιουργήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού και την αποχώρηση του Ρουμάνου προπονητή.

Όλα ξεκίνησαν με την παρακάτω ερώτηση που έγινε στον τεχνικό του «δικεφάλου»: «Θέλω λίγο να μας πει, γιατί ο Ολυμπιακός έχει φέρει παίκτες όπως ο Χάμες Ροντρίγκεζ, ο Μαρσέλο, ο Μπακαμπού, αν αξίζουν τέτοιο ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ, με σκληρότητα και αντιεπαγγελματικό;».

Εκείνη τη στιγμή ο Ρουμάνος τεχνικός απάντησε: «Παίξαμε αντιαθλητικά σήμερα; Σας κλωτσήσαμε;. Νομίζω θα έπρεπε να ντρέπεστε και εσείς και η Ομοσπονδία και οποιαδήποτε επιτροπή διαιτησίας. Νομίζω πως δεν αντικατοπτρίζει αυτό που λέτε την πραγματικότητα. Σήμερα δεν δόθηκε ένα πέναλτι στην ομάδα μας που είναι δέκα φορές πιο πέναλτι από άλλα πέναλτι που δίνονται, ειδικά σε ομάδες της Αθήνας. Τα πέναλτι δίνονται, παίρνονται πίσω από το VAR. Δεν ξέρω τι συζητάνε μεταξύ τους οι διαιτητές. Θα πρέπει να καταλάβετε καλύτερα και να κάνετε τη δουλειά σας από τα να ρωτάτε αυτά τα πράγματα. Είδα απίστευτα πράγματα. Δείτε ποια είναι η πραγματικότητα παιδιά, μην επιτίθεστε στον ΠΑΟΚ. Το μόνο που λείπει είναι να φυσήξει αέρας και να δοθεί πέναλτι στις ομάδες της Αθήνας. Οπότε θα πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα πως πηγαίνουν τα παιχνίδια. Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο σήμερα, κερδίσαμε ένα παιχνίδι…».

Δείτε το βίντεο:

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο