fbpx

Λύρατζης: «Αφιερωμένη η νίκη στον Σαράφη»

Λύρατζης: «Αφιερωμένη η νίκη στον Σαράφη»

Ο Λευτέρης Λύρατζης αφιέρωσε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στον Σταύρο Σαράφη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ο Έλληνας παίκτης του «Δικέφαλου» του Βορρά δήλωσε πως η ομάδα του κοιτάζει μπροστά και πως έχει αφήσει πίσω της τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Αρχικά, ο Λύρατζης δήλωσε στην «Cosmote TV»: «Ο στόχος ήταν ένας. Να παίξουμε το παιχνίδι μας, κυριαρχικά και να σκοράρουμε στην αρχή ένα γκολ. Μετά θέλαμε να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε στα προηγούμενα, δηλαδή να σκοράρουμε και δεύτερο τέρμα. Ήρθε το 1-1 σκοράραμε το δεύτερο τέρμα και πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όχι γιατί αυτά είναι παρελθόν. Κοιτάμε μόνο μπροστά. Ήταν θέμα ψυχολογίας και καθαρού μυαλού στα τελευταία λεπτά, κάτι που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Τέλος, ο Έλληνας παίκτης τόνισε για το αν αυτή η νίκη τόνωσε την ψυχολογία της ομάδας του: «Το να κερδίσεις ένα ντέρμπι είναι μεγάλη ψυχολογική ώθηση. Είχαμε ένα έξτρα κίνητρο επειδή έφυγε από τη ζωή ο Καίσαρας, Σταύρος Σαράφης. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν. Υπήρξε αρκετά χρόνια κοντά μας στην Ακαδημία και για μένα και για τα άλλα παιδιά και είμαστε δυστυχισμένοι για το θάνατο του».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο