fbpx

ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0: Λύτρωση στο 94’ από τη βούλα του πέναλτι για την ΑΕΚ

ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0: Λύτρωση στο 94’ από τη βούλα του πέναλτι για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Ατρόμητο στην 8η αγωνιστική της Super League και τελικά λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αμραμπατ στο 94’ (1-0).

Με το αέρα της έδρας η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 5’ ο Λιβάι Γκαρσία έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-0 καθώς το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι πίεζαν για το γκολ, όμως ο Ατρόμητος στο 12΄έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 καθώς στο τετ α τετ του Κιάρτανσον, ο Αθανασιάδης έδιωξε κι έσωσε την ΑΕΚ. Αυτές ήταν και οι δύο πιο σημαντικές φάσεις στο πρώτο 45λεπτο, αφού ο Ατρόμητος με υποδειγματική αμυντική λειτουργία δεν άφησε στην Ενωση χώρους για να μπορέσει να δημιουργήσει ευκαιρίες στην εστία του Γιαννιώτη.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στο 2ο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε όπως ακριβώς και στο πρώτο. Με πρέσινγκ, πίεση και ταχύτητα, προκειμένου να βρει γκολ όσο ποιο γρήγορα γινόταν προκειμένου να διώξει το άγχος από πάνω της. Εχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Πινέδα και Αραούχο, όπου έσωσε ο Γιαννιώτης…

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Στο 60’ ο Ατρόμητο έχασε μεγάλη ευκαιρία σε πλασέ του Κιάρτανσον μόλις άουτ και στην αντεπίθεση η ΑΕΚ ήταν αυτή που έχασε τη δική της ευκαιρία με σουτ του Ρότα που μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Νέα εντυπωσιακή απόκρουση του γκολκίπερ του Ατρομήτου σε κεφαλιά του Μουκουντί στο 66’. Στο 74’ ήταν σειρά του Αθανασιάδη να κάνει μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Κλωναρίδη. Τελικά η λύτρωση για την ΑΕΚ ήρθε στομ94’ με πέναλτι. Το πέναλτι κέρδισε ο Μάνταλος σε ανατροπή του από τον Μαυρομάτη κι εκτέλεσε εύτοχα ο Αμραμπατ (1-0).

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος «κιτρίνισε» τους Ντε Μποκ, Πινέδα, Ερλινγκμαρκ, Ελίασον, Γιαννιώτη.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μοχαμαντί, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Σιμάνσκι (63’ Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς (70’ Μάνταλος), Ελίασον (63’ Αμραμπατ), Πινέδα (81’ Πινέδα), Αραούχο, Γκαρσία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας (63’ Σοάρες), Μαυρομάτης, Ντε Μποκ, Ερλινγκμαρκ, Εντερ, Μουνίθ (69’ Κουέν), Ρομπάιγ (79’ Ροτάριου), Κλωναρίδης (79’ Φρίντγιονσον), Κιάρτανσον (69’ Τζαβίδας).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο