fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 2-2: Με γκολάρα στο 90’ πήρε βαθμό στα Γιάννινα

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ 2-2: Με γκολάρα στο 90’ πήρε βαθμό στα Γιάννινα

Ο ΟΦΗ κυνήγησε με πάθος τον βαθμό στα Γιάννινα και κατάφερε να τον πάρει από τον ΠΑΣ στο 90’ όταν και ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα στην 8η αγωνιστική της Super League.

Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που πήγε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΣ στο ξεκίνημα με σουτ του Μπαλογιάννη ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτη φορά με κεφαλιά του Παντελάκη λίγο άουτ στο 14’. Και στο 18’ από σέντρα του Μορέιρα, ο Ροσέρο από κοντά άνοιξε το σκορ για τα Γιάννινα (1-0).

Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία στη συνέχεια και απειλούσαν την εστία του ΠΑΣ κυρίως με τον Γκερέρο και τα κατεβάσματα του Μπαλογιάννη που έβγαινε συχνά στη δεξιά πλευρά των γηπεδούχων. Στο 33’ οι Κρητικοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση σε κεφαλιά του Μπαλογιάννη.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Στο 2ο 45λεπτο ο ΟΦΗ πήρε μέτρα στο γήπεδο καθώς άρχισε να πιέζει τον ΠΑΣ αναζητώντας την ισοφάριση που τελικά ήρθε στο 56’ με τον Γκερέρο να βρίσκει τον Τοράλ και αυτός από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-1). Ο ΠΑΣ «ξύπνησε» και στο 60’ ο Ροσέρο έχασε την ευκαιρία σε τετ α τετ να κάνει και το 2-1.

Και φτάσαμε στο 75’ όπου ο Μπάλαν πήρε το τη θέση του Τζίμα για τον ΠΑΣ κι ένα λεπτό μετά (76’) από γύρισμα του Μπιλμπάο, ο Ρουμάνος επιθετικός με κοντινό σουτ έγραψε το 2-1 (η φάση ελέγχθηκε και από το VAR).

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και τελικά την πάτησαν! Με τρομερό σουτ εκτός περιοχής ο Ντιουσέ (είχε μπει κι αυτός αλλαγή στο 71’) στο 90’ ισοφάρισε σε 2-2 δίνοντας πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Ο διαιτητής Ευαγγέλου έδειξε κίτρινη στον Καραχάλιο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Τζίμας (75’ Μπάλαν), Μορέιρα (88’ Μπαγκαλιάνης), Ροσέρο, Παμλίδης (64’ Ριένστρα).

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Διαμαντής (80’ Γιαννούλης), Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Περέα (80’ Καμάου), Τοράλ (71’ Ντουσιέ), Λάρσον, Ντίκο (30’ Ντουρμισάι), Γκερέρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο