fbpx

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 0-0: Κόλλησαν» στο μηδέν

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 0-0: Κόλλησαν» στο μηδέν

Ο Παναιτωλικός, χωρίς να… ιδρώσει ιδιαίτερα, «τσίμπησε» βαθμό στην Τρίπολη από τον Αστέρα (0-0) που… αγκομαχάει στο 1/3 του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι με τον βαθμό της ισοπαλίας έφτασαν τους 11 πόντους και βλέπουν ακόμα πιο ψηλά.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα το ματς δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις και δημιουργήθηκαν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι είχαν τη κατοχή της μπάλας, ενώ ο Παναιτωλικός έπαιζε κυρίως με αντεπιθέσεις, χωρίς να είναι απειλητικός.

Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 27′. Ο Μόρσεϊ πάσαρε με το κεφάλι την μπάλα στον Κολοβό, το σουτ του οποίου έκοψε με κόντρα ο Μουνάφο. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να πατήσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Στεργιάκη. Στο 34′ το σουτ του Στάνκο ήταν κάκιστο, ενώ στο 44′ ο Μπαρτόλο σέντραρε, ωστόσο δεν υπήρχε κανένας συμπαίκτης του για να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα.

Asteras Tripoli FC vs Panetolikos FC

Ηταν ένα από τα χειρότερα ημίχρονα στις 8 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος από δύο ομάδες που κυνηγούν το γκολ. Ομως, οι Αρκάδες έδειξαν πως έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν πετύχει μόλις έξι γκολ στη Super League.

Αλλαγές

Στο 49′ ο Αστέρας δημιούργησε την πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα. Ο Μπαρτόλο εκτέλεσε φάουλ, ο Πίτσου έβαλε την προβολή και αστόχησε σε κενή εστία.

Ο Ηρακλής Μεταξάς έβλεπε ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις και γι’ αυτό έκανε αλλαγές μήπως αλλάξει την εικόνα της, αλλά οι κινήσεις του δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Asteras Tripoli FC vs Panetolikos FC

Στο 63′ ο Στεργιάκης απέκρουσε μακρινό σουτ του Καστάνιο και στο 76′ το συρτό σουτ του Μάρτσενσον δεν αιφνιδίασε τον Παπαδόπουλο.

Στο 86′ σουτ του Ριέρα ήταν άστοχο και κάπου εδώ τελείωσε και το παιχνίδι, το οποίο ήταν κακό από πλευράς ποιότητας.

Διαιτητής: Ζαμπάλας (Ηπείρου)
Κίτρινες: Γκαρντάφσκι, Κρέσπι, Μουνάφο/Ντίας, Σενγκέλια, Στεργιάκης.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι (56′ Καρμόνα), Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας (85′ Ντομίνγκεθ), Στάνκο (56′ Σίτο), Μουνάφο, Τιλίκα, Κρέσπι (67′ Μπαράλες), Μπαρτόλο (85′ Ριέρα).

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν, Μάρτενσον, Κολοβός (88′ Πέδρο Ζοάο), Ντίας, Σενγκέλια (89′ Ξενιτίδης), Μόρσεϊ (77′ Ντουάρτε).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο