fbpx

Βόλος-Λεβαδειακός 2-1: Συνέχεια στο νικηφόρο σερί 

Βόλος-Λεβαδειακός 2-1: Συνέχεια στο νικηφόρο σερί 

Ο Βόλος συνέχισε το νικηφόρο σερί του καθώς μετά τον Αρη και τον Παναιτωλικό επικράτησε στο Πανθεσσαλικό του Λεβαδειακού με 2-1 για την 8η αγωνιστική της Super League, η οποία ήταν αφιερωμένη στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κόσμου κατά του ρατσισμού…

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά γρήγορο σε ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να είναι εκείνοι που έφταναν πιο εύκολα στην εστία του Κλέιμαν και δημιούργησαν τις καλύτερες ευκαιρίες στο ματς. Την ίδια ώρα ο Βόλος είχε μεν την υπεροχή αλλά έπασχε στη δημιουργία φάσεων καθώς ο Λεβαδειακόςείχε καλή αμυντική λειτουργία.

Στο 4′ ο Μουτίνιο έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με το σουτ που επιχείρησε να φεύγει λίγο άουτ. Στο 25′ ο Λεβαδειακός έχασε την ευκαιρία για το 0-11 καθώς από κεφαλιά του Βινίσιους πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι ο Τορό έκανε από κοντά την προβολή αλλά ο Κλέιμαν επενέβη σωτήρια διώχνοντας με τα πόδια σε κόρνερ.

Στη συνέχεια ο Λεβαδειακός με επικίνδυνες αντεπιθέσεις απείλησε με τους Βρακά και Δούμτσιο αλλά ο Κλέιμαν ήταν σε σωστή θέση. Οι Βολιώτες είχαν τη μεγάλη δική τους ευκαιρία με τον Οζέγκοβιτς(39′) μετά από έξοχη ασίστ με το τακουνάκι του Πάολο Φερνάντες.

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και λίγο έλειψε στο 47′ να ανοίξουν το σκορ με… αυτογκόλ του Τσάπρα που έδιωξε επικίνδυνα σε κόρνερ. Όμως στο 53′ ο Λεβαδειακός βρήκε το γκολ που άξιζε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο (0-1). Ο Βόλος λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο επόμενο λεπτό αλλά ο Μάρκοβιτς έσωσε με τα πόδια το σουτ του Μεσκίδα, ενώ στο 60′ το φάουλ του Φερνάντες πέρασε ξυστά άουτ. Η πίεση του Βόλου απέφερε καρπούς στο 63′ με διπλή προσπάθεια και σουτ του Τσοκάνη που έφτασε τα τρία γκολ στα δύο τελευταία ματς της ομάδας του (είχε σημειώσει δύο την περασμένη αγωνιστική στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό). Η ισοφάριση έδωσε άλλον αέρα στους γηπεδούχους που το 67′ έφτασαν και στην ολική ανατροπή με σουτ του Ντέλετιτςαπό το ύψος του πέναλτι (2-1).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιριγώτη στο 86′ αλλά ο Εσκοβάλ έσωσε λίγο πριν τη γραμμή και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης

Κίτρινες: Μουτίνιο, Εσκοβάλ, Νοκέρ

Κόκκινη: Στον προπονητή του Βόλου, Κώστα Μπράτσο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεσκίδα (69′ Νοκέρ), Π. Φερνάντες, Ντέλετιτς (82′ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (75′ Κούτσιας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Παναγιώτου (74′ Λούα Λούα), Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγκας, Μεχία, Νίκας, Μουτίνιο, Τορό (74′ Χαμόντ), Βρακάς (46′ Μπαχανάκ), Δούμτσιος (61′ Τσιριγώτης).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο