fbpx

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ: Με πρωταγωνιστή τον Τόνεϊ 2-0 η Μπρέντφορντ

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ: Με πρωταγωνιστή τον Τόνεϊ 2-0 η Μπρέντφορντ

Η Μπράντφορντ για την 10η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ επικράτησε με 2-0 της Μπράιτο, την πλησίασε στον έναν βαθμό, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στη μέση του πίνακα.

Ο Τόνεϊ ήταν εκείνος που είχε ρόλο πρωταγωνιστή στην αναμέτρηση, αφού άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με ένα υπέροχο τακουνάκι στο 27ο λεπτό και στο δεύτερο κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος για το ασφαλές 2-0.

Η Μπράιτον προσπάθησε να αντιδράσει, ειδικά στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Ράγια όπου χρειάστηκε έσωσε την εστία του, ενώ υπήρξαν και αρκετές καλές στιγμές που κατέληξαν σε προσπάθειες λίγο έξω από την εστία.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να εκεταλλευθεί την έδρα της με αντίπαλο την Μπράιτον η Μπρέντφορντ που σημείωσε μια σημαντική νίκη ψυχολογίας και κυρίως είδε τον Τόνεϊ να σκοράρει δύο φορές. Με αυτά τα δύο τέρματα, ο επιθετικός της Μπρέντφορντ, έφτασε τα 8 στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ και βαδίζει για ένα προσωπικό ρεκόρ που μέχρι στιγμής τον φέρνει στην πρώτη τριάδα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ 2-0

ΓΚΟΛ: 27’ Τόνεϊ, 64’ Τόνεϊ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γένσεν – Καϊσέδο

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ράγια, Ατζερ, Μι, Πινόκ, Χένρι (87’ Γκοντός), Ονιέκα (71’ Μπαπτίστ), Τζανέλ, Γένσεν (81’ Ντα Σίλβα), Μπεούμο (80’ Κάνος), Τόνεϊ, Βίσα (71’ Ράσμουσεν)

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Φέλτμαν, Ντανκ, Γουέμπστερ, Μαρτς, Μακ Άλιστερ, Καϊσέδο, Εστουπινιάν (46’ Μιτόμα), Γκρος (68’ Λαλάνα), Τροσάρ (69’ Ούντα), Γουέλμπεκ

Λίγο πριν το ημίχρονο υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στους ανθρώπους που ήταν στους πάγκους των δύο ομάδων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο