fbpx

ΓΑΛΛΙΑ: Η Λιλ το “καθάρισε” στο τέλος

ΓΑΛΛΙΑ: Η Λιλ το “καθάρισε” στο τέλος

Νίκη, η οποία την διατηρεί κοντά στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος σημείωσε η Λιλ για την 11η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυριαρχία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά χρειάστηκε να πλησιάσει στο τέλος του το πρώτο ημίχρονο για να πάρουν το προβάδισμα με πέναλτι του εκτέλεσε ο Ντέιβιντ.

Το Στρασβούργο έμεινε ζωντανό στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο τέταρτο και είχε αρκετές προσπάθειες για να φτάσει στην ισοφάριση και να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση.

Στο 76ο λεπτό, όμως, ο Ντέιβιντ βρήκε πάλι δίχτυα και σημείωσε το 0-2 για να έρθει μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καμπελά να γράψει το τελικό 3-0.

Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για την Λιλ, η οποία είχε μέσα στην εβδομάδα επικρατήσει με 1-0 της Λανς σε εξ αναβολής αγώνα και βρέθηκε ψηλά στην βαθμολογία, αφήνοντας πίσω την ήττα από την Λοριάν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΛΙΛ 0-3

ΓΚΟΛ: 41’ Ντέιβιντ, 76΄Ντέιβιντ, 80’ Καμπελά

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λε Μάρχαντ, Πρσιτς, Νιαμσί – Αντρέ

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ: Σελς, Νταγκμπά (71’ Πιερέ Γκαμπριέλ), Ντιλέινι (62’ Λιενάρντ), Νιαμσί, Λε Μάρχαντ (46’ Ντουκουρέ), Τζίκου, Πρσιτς (78΄Αχόλου), Μπελεγκάρντε, Σισοκό (62’ Τόμασον), Γκαμεϊρό, Ντιαλό

ΛΙΛ: Κεβάλιε, Τζαλό (83’ Ριμπέιρο), Φόντε, Ζαμπάντκα, Ισμαΐλι, Καμπελά (84’ Ζεγκρόβα), Αντρέ (84’ Μάρτιν), Γκόμες (77’ Μπαλέντα), Μπαμπά, Ντέιβιντ, Ουνάς (65’ Γουεά)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο