fbpx

Παρί Σεν Ζερμέν: Δυσαρέσκεια στο Παρίσι για τον Εμπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Δυσαρέσκεια στο Παρίσι για τον Εμπαπέ

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν για τη συμπεριφορά του Κιλιάν Εμπαπέ, τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», αρκετοί εργαζόμενοι στους Παριζιάνους θεωρούν πως έχουν δοθεί υπερβολικά πολλά προνόμια στον νεαρό ποδοσφαιριστή, κάτι που έχει δυσαρεστήσει ακόμα και τους συμπαίκτες του. Αυτό έχει κάνει τον Εμπαπέ να έχει κακή συμπεριφορά απέναντι στους υπαλλήλους της ομάδας, ενώ οι Μέσι, Νεϊμάρ και Μαρκίνιος φέρονται να έχουν αποστασιοποιηθεί το τελευταίο διάστημα από τον 23χρονο παίκτη.

Μαζί τους είναι και οι υπόλοιποι ξένοι παίκτες της ομάδας, ενώ με το μέρος του Εμπαπέ φέρονται να είναι οι Γάλλοι παίκτες της ομάδας και ο προπονητής Κριστόφ Γκαλτιέ. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση επέλεξε να αποχωρήσουν οι Παρέδες και Ντι Μαρία, προκειμένου να αποδυναμωθεί το γκρουπ των Λατινοαμερικάνων, έτσι ώστε να αναλάβει τον έλεγχο των αποδυτηρίων το γκρουπ του Εμπαπέ.

Ένας από τους εργαζομένους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας αναφέρει: «Τη μία μέρα φτάνει στο προπονητικό κέντρο, χαμογελάει, αστειεύεται και μας χαιρετάει όλους και την επόμενη έρχεται χωρίς να πει λέξη, χωρίς να κοιτάζει κανέναν. Αυτό συμβαίνει από την αρχή της σεζόν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο