fbpx

La Liga: Έμειναν στο μηδέν Ράγιο Βαγιεκάνο και Χετάφε

La Liga: Έμειναν στο μηδέν Ράγιο Βαγιεκάνο και Χετάφε

Για την ένατη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος ήρθαν αντιμέτωπες Ράγιο Βαγιεκάνο και Χετάφε , χωρίς ωστόσο καμία από τις δύο να πάρει το τρίποντο.

Η Χετάφε αναμετρήθηκε εκτός έδρας με την Ράγιο Βαγιεκάνο και στο μυαλό της είχε μόνο την νίκη ώστε να φύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας στην La Liga .

Ράγιο Βαγιεκάνο – Χετάφε
Στο πρώτο ημίχρονο το ματς είχε να δώσει  φάσεις στους φιλάθλους καθώς οι δύο ομάδες αμφότερες ανοιγόταν στο γήπεδο και ώστε κυνηγήσουν το γκολ , το οποίο όμως δεν ήρθε.

Tο δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες χωρίς να δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο.  Ο ρυθμός δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο ημίχρονο καθώς Ράγιο και Χετάφε είχαν κλείσει τους χώρους. Η Ράγιο Βαγιεκάνο πριν συμπληρωθεί μία ώρα στον αγώνα, κέρδισε πέναλτι στο οποίο όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να προηγηθεί.

Αφού η Χετάφε γλίτωσε τα χειρότερα προσπάθησε να κρατήσει το σκορ ως έχει και να το επιθέσεις να βρει κάποιο γκολ για να της δώσει τη νίκη. Ωστόσο δεν μπόρεσε καμία από τις δύο ομάδες να σημειώσει κάποιο γκολ, παρότι η Ράγιο Βαγιεκάνο ανέβασε στροφές στο τέλειο τέταρτο, και το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ.

Ράγιο Βαγιεκάνο:
Ντιμιτριέφσκι Ιβ. Μπαλιού Φ. Λεζέν Αλ. Κατένα Μαρουγάν Φ. Γκαρθία, Σ. Κομεσάνια, Όσ, I. Palazón, Όσ. Τρέχο, Άλ. Γκαρσία Ριβέρα,Σ. Καμέγιο Πέρεθ

Χετάφε

Εν. Ουνάλ,Μπ. Μαγιοράλ, Κ. Αλενιά, Λ. Μίλα, Ν. Μακσίμοβιτς, Φ. Ανχιλέρι,Ντ. Ντουάρτε, Σ. Μίτροβιτς Ντ. Ντακονάμ, Ντ. Σουάρες, Ντ. Σόρια

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο