fbpx

Τάκης Τσουκαλάς: Κλήθηκε από το ΕΣΡ για τις προσβλητικές και ανθελληνικές δηλώσεις του κατά του ΠΑΟΚ

Τάκης Τσουκαλάς: Κλήθηκε από το ΕΣΡ για τις προσβλητικές και ανθελληνικές δηλώσεις του κατά του ΠΑΟΚ

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού ο οποίος διατηρεί διαδικτυακή εκπομπή στο Youtube με το όνομα «Άντε γειά» κλήθηκε σε απολογία  για τις προσβλητικές και ανθελληνικές δηλώσεις που είχε κάνει τον προηγούμενο Απρίλιο, μετά την πρόκριση του «δικεφάλου» επί του Ολυμπιακού για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Mάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι πρώτη φορά καλείται φυσικό πρόσωπο από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Είχε αναφέρει: «Εμείς εδώ είμαστε. Εσείς κρύβεστε όποτε χάνετε και δεν παίρνετε τηλέφωνο. Ποτέ δεν έχει κρυφτεί η εκπομπή μ@@@@@. Γ@μ@ την Βουλγαρία σας. Για θυμίστε μου έχει γίνει ποτέ να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός και να μην έρθουμε; Ποτέ. Εσείς όμως μ@@@@@ δεν παίρνετε τηλέφωνο. Είτε είστε ΠΑΟΚ είτε ότι ομάδα είστε γ@μ@ το σπίτι σας γ@μ@admin

Λοιπόν ακούστε κάτι. Έπρεπε να φάτε πέντε γκολ. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Κάνω λάθος ρε μ@@@@@; Μιλάτε ρε Βούλγαροι; Να σας λέω Βούλγαρους ή Σκοπιανούς; Που είστε και προδότες. Τι από τα δύο σας βολεύει ;Ή κ@λογυφτοι ή κ@λοτουρκοι; Λοιπόν ακούστε κάτι: Φάνηκε ποιος είναι καλύτερος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάκης Τσουκαλάς στη διαδικτυακή εκπομπή του «Άντε γεια».

Οι τρεις λόγοι που καλείται ο Τάκης Τσουκαλάς: α) Η ακραία υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος β) Η αναίτια και απρόκλητη προσβολή προσώπων γ) Η υποκίνηση σε μίσος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο