fbpx

Σπόρτινγκ – Μαρσέιγ 0-2: Βλέπει πρόκριση η Μαρσέιγ που πέρασε από τη Λισαβόνα

Σπόρτινγκ – Μαρσέιγ 0-2: Βλέπει πρόκριση η Μαρσέιγ που πέρασε από τη Λισαβόνα

Η Μαρσέιγ νίκησε και στη Λισαβόνα την Σπόρτινγκ των δέκα παικτών με 2-0 αυτή τη φορά (3-1 την είχε νικήσει στη Γαλλία) στην 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League.

Όπως και στο προηγούμενο ματς των δύο ομάδων στη Μασσαλία, έτσι και απόψε στη Λισαβόνα η Σπόρτινγκ έμεινε με δέκα παίκτες στο 19’ λόγω αποβολής του Εσγκάιο που έκανε πέναλτι στον Αριφ και η Μαρσέιγ πήρε κεφάλι στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση του Γκεντουζί (20’).

Δέκα λεπτά μετά ο Αλέξις Σάντσες με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-2 για τη Μαρσέιγ και ουσιαστικά τελείωσε νωρίς-νωρίς την υπόθεση νίκη για τη γαλλική ομάδα που προβάλει πλέον φαβορί για την πρόκριση.

Στο β’ μέρος η Μαρσέιγ έκανε διαχείριση του σκορ και τα πράγματα τελείωσαν οριστικά στο 60’ όταν αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Γκονσάλβες και η Σπόρτινγκ έμεινε με 9 παίκτες.

Ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ «κιτρίνισε» τους Εσγκάιο (2), Γκονσάλβες (2), Γκεντουζί, Μπαϊγί, Πόρο.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ισραέλ, Ινάσιο, Κοάτες (35’Μαρτίνεθ), Ρέις, Εσγκάιο, Ουγκάρτε, Μορίτα (22’ Ματάβου), Σάντος (59’ Πόρο), Τρινκάο, Έντουαρντς (35’ Αλεξανδρόπουλος), Γκονσάλβες.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Λόπεθ, Μπεμπά, Μπαϊγί (64’ Ζιγκό), Μπαλέρντι, Κλος (64’ Καμπορέ), Ρονζιέ, Βερτού, Ταβάρες, Γκεντουζί (64’ Ουντέρ), Σάντσες, Χαρίτ (72’ Παγέτ).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Τότεναμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-2
Σπόρτινγκ – Μαρσέιγ 0-2

Βαθμολογία

1) Τότεναμ 7 (5-4)
2) Μαρσέιγ 6 (6-4)
3) Σπόρτινγκ 6 (6-6)
4) Άιντραχτ Φρανκφούρτης 4 (3-6)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο