fbpx

Σάκιτς: «Είμαστε πεινασμένοι για επιτυχίες»

Σάκιτς: «Είμαστε πεινασμένοι για επιτυχίες»

Ο Εμάνουελ Σάκιτς τόνισε πως οι παίκτες του Ιωνικού είναι «πεινασμένοι» για επιτυχίες.

Ο Αυστριακός μπακ αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση των Νικαιωτών με τον Άρη, το ερχόμενο Σάββατο και δήλωσε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη μέσα στο «Κλ. Βικελίδης».

Χαρακτηριστικά, ο Σάκιτς δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ιωνικού: «Η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στο επόμενο ματς. Μετά και τα προηγούμενα παιχνίδια, βλέπω από όλους τους συμπαίκτες μου πως είναι πεινασμένοι για να πετύχουμε ως ομάδα περισσότερα πράγματα», σχολίασε αρχικά για την ερχόμενη αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους «κίτρινους», των οποίων τη φανέλα έχει φορέσει: «Νομίζω πως ο Άρης είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, μια καλή ομάδα αλλά νομίζω πως δε βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχουν πίεση μετά τα τελευταία αποτελέσματα και αυτό θα δούμε αν θα λειτουργήσει προς όφελός τους ή όχι. Αυτό που θα πω για την ομάδα μου είναι πως έχουμε μεγάλο κίνητρο και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι από τον προπονητή μας».

Τέλος, ο Σάκιτς έστειλε το μήνυμά του στους φιλάθλους της ομάδας: «Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα συνεχίσει να μας στηρίζει, θα είναι δίπλα μας. Γιατί μετά τον Άρη έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια στην έδρα μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο